Vil du være med å forme fremtiden for klubben?

Ønsker du å påvirke forsterkingen av klubbens barne- og ungdomsavdelingen?

Annonse:
Sandnes Ulf ønsker å ta del i kvalitetsklubbprosjektet til Norges Fotballforbund. Prosjektet er landsomfattende og forankret i handlingsplanen til NFF som et av tre hovedsatsningsområder.

Kvalitetsklubbprosjektet startet opp våren 2014, og på landsbasis deltar over 400 klubber. I Rogaland deltar per i dag 40 klubbersom utgjør ca. 60% av alle barn og ungdom som spiller fotball i Rogaland. 

Målsettingen med prosjektet er å øke kvaliteten i det sportslige tilbudet og administrative retningslinjer, slik at fotballhverdagen til alle involverte i klubben blir ENKLERE, KJEKKERE og BEDRE. 

Gjennom prosjektet vil klubben bli utfordret på fire utviklingsområder:

  • Aktivitet
  • Organisasjon
  • Kompetanse
  • Samfunn- og verdiarbeid.

Til sammen er det 20 kriterier som må oppfylles for å bli sertifisert som kvalitetsklubb, alle sentrale i daglig aktivitet i alle klubber som driver med barne- og ungdomsfotball.

Sandnes Ulf er kretsens aller største klubb i antall påmeldte lag. Det er også én av få toppklubber i Norge der elitesatsing og barne- og ungdomsavdeling drives under ett. Klubben drives godt, men med planer om å dele klubben, ønsker vi å sette i gang arbeidet med kvalitetsklubb allerede nå.

På den måten får vi brukt kompetansen til personer som er i systemet og med det bygd en robust modell for klubbens fremtid. Vi søker DEG som vil være en premissgiver i dette arbeidet, og som ønsker å bidra i klubben i ditt hjerte.

Styringsgruppen vil bestå av 2-3 medlemmer fra styret, samt 2-3 personer fra barne- og ungdomsavdelingen.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med styreleder Terje Hopen på 924 58 205 eller [email protected] for mer informasjon

Annonse fra Obos-ligaen: