- Vil komme godt med på sikt

Nicolai Geertsen er overbevist om at laget vil dra solid nytte av den defensive styrken laget har vist så langt i sesongen.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Mandag kom sesongens første poengtap i den tredje seriekampen. Selv om de lyseblå jaktet sesongens tredje, tar likevel Sandnes Ulf med seg tredje kampen på rad uten baklengs.

- Det er helt supert at vi holdt "clean sheet" igjen mot Fredrikstad, og riktig, riktig godt at vi gjør det tredje kampen på rad. Vi står godt defensivt som lag, sier Nicolai Geertsen til Sandnes TV.

Kampen var for øvrig den femte hjemmekampen på rad i OBOS-ligaen uten baklengs, dersom vi tar med høsten 2016. Sist et lag scoret mot Sandnes Ulf i serien, var Kongsvinger midtveis i september i fjor.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Godt fornøyd med starten

Sandnes Ulf-kapteinen har sammen med sin landsmann Mads Nielsen og resten av Sandnes Ulf-forsvaret levert sin saker svært bra. 

Og Geertsen vet hva som måtte til for at han skulle ha vært helt fornøyd med seriestarten.

- Det hadde vært en fantastisk start på sesongen om vi sto med ni poeng nå.

- Men samtidig vil jeg si at vi har fått en god start på sesongen, og vi står som nevnt solid defensivt. Det vil komme godt med på sikt, og det gir oss trygghet i laget, sier midtstopperen.

Ville hatt straffe

Dansken hadde håpet å bryte gjennom motstanderens forsvar.

- Jeg synes personlig vi blir snytt for straffe, men sånn er fotballen noen ganger. Vi hadde noen gode sjanser vi kunne ha satt selv.

- Jeg sitter igjen med en litt bitter smak etter kampen, men synes samtidig det var godt å holde nullen.

Annonse fra Obos-ligaen: