Presse

Akkrediteringssøknad:

Alle medieaktører må sende inn akkrediteringssøknad for hver kamp på Sandnes stadion. Det er likevel mulig å få sesongakkreditering ved å kontakte medieansvarlig Morten Wiik Larsen på mwl@sandnesulf.no.

Søknaden sendes på skjemaet under innen klokken 16:00 tre dager før den aktuelle kampen (fredag er siste frist på søndagskamper).

Henting av akkrediteringskort og fotovester:

Pressekort hentes i Hovedinngangen på stadion, mer spesifikt i døren helt til venstre på kampdag (#1 på bildet under). Dørene åpner halvannen time før kampstart. Ved senere ankomst enn dette, kontakt Arvid Erga på 48312751 på kampdag.

Fotovester fåes av mediavert i 1. etasje i mediahuset.

Mediahuset:

Pressetribunen er i 1. etasjen av mediahuset (#3 på bildet under) som er sentralt plassert midt på betongtribunen. Inngang er via tribunen.

Mixed zone:

Intervjusone for skrivende presse og TV/radio er like under 1. etasjen i mediahuset, og inngangen er via spillertunnelen. Dersom du er på stadion for første gang, spør en av mediavertene om veien til mixed zone.

Ta kontakt i forkant dersom din mediekanal skal kjøre livestreaming fra mixed zone etter kamp slik at vi kan legge til rette for deg.

Innlevering av fotovester og pressekort:

Fotovestene og pressekort leveres til medievertene i mediahuset etter kampslutt.

Journalister og fotografer kan sitte i mediahuset inntil 2 timer etter kampslutt.

Fotorom:

Fotografer kan enten bruke en av de 30 plassene i mediahusets 1. etasje, eller det større bordet som er plassert i 2. etasjen i mediahuset.

Trådløst nettverk:

Sandnes Ulf tilbyr trådløst nettverk fra Lyse i mediahuset. Påloggingsdetaljer står oppslått på veggene både i 1. og 2. etasje.

Kommentatorbokser:

Vi har to kommentatorbokser til radio og to til TV. Ta kontakt med medieansvarlig Morten Wiik Larsen for avtale om bruk av kommentatorbokser.

Parkering:

Vi har egen dedikert parkeringsplass til kampens aktører, deriblant pressen, som ligger vegg-i-vegg med stadion. Sjekk ut bokstaven "P" i oversiktsbildet under.

Ikke følg de oransje skiltene som viser retningen mot stadion da disse henviser til parkeringsplasser for publikum. For å komme til presseparkeringen svinger du av hovedveien (Oalsgata) like ved på- og avkjøringen til motorveien (ved Rema 1000) og kjører forbi Stangeland skole på Solaveien. Sving deretter opp Jønningsheiveien og følg denne til endes.

Dersom parkeringsplassene er fulle vil pressen bli henvist til parkeringsplasser lenger unna stadion.

Pressekontakt:

Sandnes Ulfs medieansvarlig er Morten Wiik Larsen, Tlf: 980 69 293, epost: mwl@sandnesulf.no.

Annonse fra Obos-ligaen: