Ny programleder for Altibox eSerien

Sammen med fjorårets programleder Eirik Fure, skal Amalie Snøløs lede sendingene fra Norges eneste offisielle liga i fotballspillet FIFA. Altibox eSerien har premiere på Dplay 7. november.

Annonse:

Amalie Snøløs, for mange best kjent fra Farmen og Skal vi danse, er Altibox eSeriens nye ansikt utad. Sammen med Eirik Fure, skal Snøløs guide Dplay-seerne gjennom en ny sesong av jakten på Norges beste lag i FIFA.

– Jeg gleder med utrolig mye til å bli en del av eSerien. E-sport har blitt livet mitt nå. Det er det jeg driver med. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å jobbe med TV igjen. Mitt mål er, ved å kombinere interessen for e-sport og arbeidet med TV, å få flere i Norge til å få øynene opp for hvor spennende e-sport faktisk er, sier programleder på Dplay for Altibox eSerien, Amalie Snøløs.

Altibox eSerien ble for første gang arrangert våren 2019, hvor Vålerenga stakk av med historiens aller første offisielle seriemesterskap i FIFA. Høstens turnering vil kåre en ny seriemester, og aller første oppgave for Amalie Snøløs og resten av eSerien blir på SpillExpo 1. til 3. november hvor det skal avholdes en seeding-turnering.

Etter å ha blitt kjent gjennom reality- og underholdningsprogrammer melder nå Amalie Snøløs overgang til Discovery og Dplay for å kunne jobbe med det som er hennes store interesse.

– For meg handler dette om å drive med det som faktisk er den store lidenskapen min. E-sport er mitt levebrød, og da Discovery kom på banen, var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville være med på. Jeg har stor tro på eSerien som konsept, og jeg håper at jeg kan være med på å få enda flere til å få øynene opp for hvor utrolig gode norske FIFA-spillere faktisk er. Det er et skyhøyt nivå på eSerien, sier programleder på Dplay for Altibox eSerien, Amalie Snøløs.

Discovery er også svært fornøyde med å få Snøløs med på e-sportlaget.

– Vi er svært fornøyde med å få Amalie Snøløs med på laget i Altibox eSerien og her i Discovery. Hun har et stort hjerte for e-sport, og vårt mål er at det skal skinne gjennom alt vi gjør med Altibox eSerien. Vi har gjort grep før årets sesong som jeg tror vil gjør serien enda mer spennende, og jeg håper så mange som mulig blir med og følger Norges beste spillere i FIFA konkurrere om den gjeve seriemestertittelen på Dplay nå i november, sier sportsjef i Discovery, Morten Johannessen.

I tillegg til å lede sendingene på Dplay, vil Amalie Snøløs jobbe med sosiale medier under andre sesong av Altibox eSerien.

– Det blir spennende å få en ny rolle på TV.  Jeg gleder med til samarbeidet med Eirik, og jeg er sikker på at jeg skal takle den nye rollen fint. Samtidig kommer jeg til å fokusere på sosiale medier, slik at vi kan skape enda mer og bedre innhold og en bedre dialog med seerne, sier den nye programlederen for Altibox eSerien på Dplay, Amalie Snøløs.

Altibox eSerien har premiere 7. november og sendes gratis på Dplay.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.10.2019
Skrevet av: Martin Hinsch, kommunikasjonsansvarlig for Sport i Discovery