Boligstylister knytter mange kontakter i nettverket

Sandnes Ulf hadde aldri vært der vi er i dag uten våre gode samarbeidspartnere. Fremover vil vi sporadisk presentere noen av disse i våre kanaler. Denne gang har vi tatt en prat med Boligkonsulentene.

Annonse:

Boligkonsulentene feirer 7 år i 2021. De ble i 2020 gasellebedrift for andre året på rad, noe som er en fantastisk prestasjon når kun 2% av bedriftene i landet får den utmerkelsen. Vi tok en prat med de to som driver boligkonsulentene, Liv Tone Fredriksen og Renate Tufta-Skjæveland. 

Liv Tone, for de som ikke kjenner dere, kan du fortelle hvem dere er?
– Vi er Rogalands, og et av Norges største, boligstyling firma. Vi har fokus på boligstyling og interiørdesign, hovedsakelig mot privatmarkedet, men vi har også en del oppdrag for bedrifter hvor vi innreder kontorlokaler og møterom. I stedet for å lage det sterilt, lager vi det mer som et hjem. Folk vil føle seg litt mer hjemme når de er på jobb også, så måten vi gjør tingene på ute hos bedriftene, har blitt godt mottatt. Tilbakemeldingene er at måten vi jobber på hos bedriftene, gjør at det blir en positiv stemning blant de ansatte, noe som gjør at trivselen og miljøet blir bedre.
– Ellers har vi samarbeid med forskjellige meglerkontor, utbyggere som selger boliger hvor vi styler i forkant av visning. I tillegg får vi en del henvendelser av de som nettopp har kjøpt ny bolig hvor de ønsker tips og rådgivning om farger på veggene, hvilke materialer de skal ha på gulvet og hvordan de skal innrede. Vi har erfaring og kompetanse på mye og vi elsker jobben vår. Ingen dager er like, forteller Fredriksen.

Dere har jo vokst mye på kort tid og flyttet nettopp til nye og større lokaler i Holbergsgate 19 i Sandnes, fortell litt om det?
– Vi gikk fra 80-tallet på Ganddal til mer moderne og tidsriktige i Sandnes. Vi trengte ikke noe større, helst litt mindre. Det var viktig for oss at vi fant et lokale hvor vi kunne ha alt samlet, så nå har vi både kontor og lager på samme plass. Lokalene i Sandnes gir oss mange muligheter. Vi har blant annet utsalg fra lageret og vi selger ting fra stylingen vår. Noen kjøper komplette grupper, mens noen er på jakt etter en sofa, et bord eller generell styling. Det gjør at vi møter våre kunder på flere arenaer, noe som gir en merverdi for både oss og kunden. Vi stortrives i våre nye lokaler og vi gleder oss til å kunne ta det litt mer i bruk, forteller en engasjert Tufta-Skjæveland.

boligkonsulentene 2
Boligkonsulentene har samlet kontor og lager på samme sted. Utvalget er stort.

Dere er som nevnt tidligere en 7 år gammel bedrift, hvor er dere om 7 år?
– Årh, det finnes så mange muligheter, smiler Fredriksen.
– Vi har blant annet et godt samarbeid med en del kontorer i Haugesund, hvor vi også har en egen avdeling. Det er også en sjans for at vi ekspanderer, men det viktigste er at vi har fokus på det vi syns er kjekt og har kompetanse på i dag. Tiden vil vise, men vi ønsker å fortsette den positive utviklingen vi har i dag, forklarer hun.

Dere valgte i fjor høst å bli med i nettverket til Sandnes Ulf. Fortell litt om hvorfor dere tok det valget og hvordan det er å være en del det?
– Vi kan ikke skryte på oss at vi er med på grunn av vi elsker fotball, men vi hadde hørt mye positivt om Sandnes Ulf sitt nettverk og vi så potensialet for å gjøre business. Vi har som du sier ikke vært med så lenge, men vi har knyttet mange relasjoner så langt og har fått et godt samarbeid med et par andre i nettverket. Et eksempel er at vi har solgt mange produkter for Carlsens Elektro, mens de har sine lamper på utstilling i våre lokaler. Vi vet at mange bedrifter får mye igjen gjennom dette nettverket, og det er også vår målsetning i 2021. Når vi har behov for en tjeneste så leter vi alltid i nettverket først. Det har vi inntrykk av at også de andre gjør.

– Mottakelsen vi fikk av de andre i nettverket var over all forventning. Vi ble en del av «gjengen» fra første sekund, noe som var viktig for oss som kom inn som nye. Det setter vi utrolig stor pris på. Vi anbefaler flere å bli med på lager, forteller de to eierne av boligkonsulentene.

Annonse fra Obos-ligaen: