Endringer i treningskampene

Allerede i morgen møter de lyseblå FK Haugesund til sesongens første treningskamp. Det planlagte programmet med treningskamper er allikevel noe endret. Grunnen er restriksjoner i forbindelse med toppklubbenes strenge korona-protokoll. Denne tillater hvert lag å spille maksimalt fem treningskamper. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Det har ikke vært enkelt å planlegge årets treningskamper, medgir daglig leder Tom Rune Espedal. – Det har blitt stadige endringer, og det er litt av en kabal som skal legges med en rekke begrensninger. Allikevel skal vi ikke klage. Vi møter god motstand i alle kampene vi skal spille før seriespillet sparkes i gang, sier han.

– I morgen skal vi ut mot FK Haugesund. Det ser vi frem til. Ikke bare møter vi sterk motstand, vi får også sett våre nye signeringer i aksjon. Og kanskje har jeg en liten overraskelse på lur, forteller Espedal med et glimt i øyet. 

Til Sandnesposten forteller to av våre nyankomne følgende: – Det blir veldig spennende. For min egen del blir det første gang jeg spiller på denne banen. Det gleder jeg meg til og har samtidig stor tro på et godt resultat, sier spissen Bringaker. – Jeg har kun spilt mot Sandnes Ulf tidligere, så det blir kjekt å ta på seg drakten og spille elleve mot elleve, forteller en fornøyd Heggem til lokalavisen.

På grunn av restriksjoner så tillates det ikke publikum på treningskampen. Ønsker du å se kampen er det bare å logge deg inn på Sandnesposten.no som viser oppgjøret «live».

Slik spilles treningskampene før seriestart:

19. februar, Sandnes Ulf - FK Haugesund, kl. 18.00, Øster Hus Arena

6. mars, Sandnes Ulf - Bryne, kl. 18.00, Øster Hus Arena

13. mars, Sandnes Ulf - Vard Haugesund, kl. 16.00, Øster Hus Arena

20. mars, Sandnes Ulf - Viking, kl. 14.00, Øster Hus Arena

27. mars, Sandnes Ulf - EIK, kl. 18.00, Øster Hus Arena

 

Annonse fra Obos-ligaen: