TV: 2017-sesongen over etter surt Ranheim-tap

Etter en rekke med fem strake seire mot Ranheim, ble det derimot full stopp i kvaliken.

Annonse:
I en tett og jevn kvalikbatalje mot Ranheim var det vertene som trakk det lengste strået i Trondheim. Hjemmelaget avgjorde med scoring rett i underkant av et kvarter før slut, og vant 1-0.

De lyseblå løftet seg flere hakk fra de to siste 0-3-tapene i serien, og hadde et par gode muligheter i løpet av kampen, men det ville seg ikke foran mål.

- Dette er en kamp som kunne ha bikket begge veier. Ranheim scorer på en av sine sjanser, det gjør ikke vi. Mål preger kamper, og det har vi fått kjenne på i det siste, sier en skuffet Remi Johansen til Eurosport rett etter kampslutt.

- Prestasjonen er bedre i dag, men det hjelper fryktelig lite når vi ryker, fortsetter han.

Misbrukte sjanser

For tapet var av den nådeløse sorten, ettersom Sandnes Ulf brant blant annet to gigantiske muligheter i 1. omgang, men hvor hjemmelagets keeper viste hvorfor han av flere har blitt kåret til årets keeper i OBOS-ligaen.

At på til fikk Axel Kryger muligheten flere minutter på overtid da et innlegg traff en umarkert Kryger på bakerste stolpe, men dessverre fikk han aldri avsluttet.

Dermed får Ranheim mulighet til å møte Mjøndalen borte neste helg, hvor vinneren møter lag nummer 14 fra Eliteserien.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Frustrert Johansen

For Sandnes Ulf venter nå OBOS-ligaen i 2018, blant annet med lokalderby mot Viking.

- Det har vært en frustrerende sesong for min del, men det er overhodet ikke viktig akkurat nå. Til syvende og sist har vi ikke levert etter planen i år, sier Johansen til TV-kanalen.

- Dette må vi evaluere, og forberede oss best mulig til neste sesong. Men det er surt og skuffende akkurat nå, legger Johansen til.

- Vi er skuffet

Bengt Sæternes ledet et lag som utfordret Start lenge om direkte opprykk, men etter 0-3-tap mot Kongsvinger røk først opprykket, før 0-3-tapet mot Fredrikstad sendte Sandnes Ulf ned fra 3. plass til 5. plass på tabellen.

- Vi er skuffet. Jeg synes vi gjør en okey kamp, men en av de få gangene det glipper så er de nådeløse. Forskjellen på lagene er at vi ikke setter våre sjanser i dag, forklarer Sæternes til Eurosport.

- Vi avslutter sesongen veldig dårlig. Vi var bra lenge i sesongen, men så glipper vi både i dag og de to siste kampene i sesongen. Det er ikke godt nok, avslutter han. 

Annonse fra Obos-ligaen: