Presse

Annonse:

Akkrediteringssøknad:

Alle medieaktører må sende inn akkrediteringssøknad for hver kamp på Øster Hus Arena. Den kan sendes her.

Henting av akkrediteringskort og fotovester:

Pressekort hentes i spiller- og mediainngang på Øster Hus Arena. Dørene åpner halvannen time før kampstart. Fotovester finner du i 3. etasje på mediarom.

Mediafasiliteter:

Mediarom er i 3. etasje, benytt spiller- og mediainngang på Øster Hus Arena. Arena utgang for media er rett ved mediarom, det er dedikerte plasser på tribunen for skrivende presse.

Mixed zone:

Intervjusone for skrivende presse og TV/radio er innenfor spiller- og mediainngang på Øster Hus Arena.

Ta kontakt i forkant dersom din mediekanal skal kjøre livestreaming fra mixed zone etter kamp slik at vi kan legge til rette for deg.

Innlevering av fotovester og pressekort:

Fotovestene legges tilbake i mediarommet etter kampslutt. Journalister og fotografer kan sitte i mediarommet inntil 2 timer etter kampslutt.

Trådløst nettverk:

Sandnes Ulf Toppfotball tilbyr trådløst nettverk fra Lyse i mediarom og på tribune. Påloggingsdetaljer finner du i mediarommet.

Kommentatorbokser:

Vi har to kommentatorbokser til radio i 3. etasje og to til TV på kameraplattform. Ta kontakt på [email protected] for avtale bruk av kommentatorbokser.

Parkering:

Vi har egen dedikert parkeringsplass til kampens aktører, deriblant pressen, som liggerovenfor Øster Hus Arena. Det er ikke lov å kjøre inn på eller parkere på området Øster Hus Arena.

Ikke følg de oransje skiltene som viser retningen mot stadion da disse henviser til parkeringsplasser for publikum. For å komme til presseparkeringen svinger du av fra Oalsgata og tar opp Syrinveien. Følg deretter Solaveien til du kommer til Jønningsheiveien. Følg denne til endes og du vil se Sandnes stadion hvor det er skiltet parkering Ulf Huset.

Dersom parkeringsplassene er fulle vil pressen bli henvist til parkeringsplasser lenger unna stadion.

 

Annonse fra Obos-ligaen: