4 i sekken mot Ull/Kisa

De lyseblå fikk hard medfart mot divisjonskollega Ull/Kisa.

Sandnes Ulf fikk et brutalt møte med Ull/Kisa i Sotogrande helt syd i Spania. Treningskampen ble nemlig alt fra den oppturen de lyseblå jaktet mot divisjonskollegaen fra Jessheim.

Kampen fikk en real marerittstart for Sandnes Ulf, for Ull/Kisa tok ledelsen allerede etter to og et halvt minutt da Ull/Kisas målscorer fikk stå helt umarkert på et hjørnespark, og satte ballen enkelt bak Pål Vestly Heigre.

Sandnes Ulf fikk ristet av seg den dårlige starten, og tilrev seg initiativet i kampen. Axel Kryger fikk en kjempesjanse til å utlikne rundt tjue minutter ut i kampen etter et flott innlegg fra venstresiden, men avslutningen fra kloss hold gikk like utenfor.

Kort tid senere økte Ull/Kisa til 2-0 etter rot bak i egne rekker, og etter det var det lite høydepunkter å spore for Sandnes Ulf.

Ull/Kisa hadde fullstendig kontroll etter hvilen, og gikk opp til 3-0 tidlig i 2. omgang. Foruten to stolpetreff etter pause, kom 4-0 og den totale ydmykelsen på et straffespark kun få minutter før slutt, og Sandnes Ulf fikk seg en skikkelig lærepenge i Spania.

Det gledelige var at Kent Håvard Eriksen endelig fikk minutter på banen etter det lange skademarerittet. Han spilte de siste 20 minuttene i Sotogrande.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Pål Vestly Heigre - Axel Kryger, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic, Bjørnar Holmvik - Ingvald Halgunset, Adrian Berntsen, Christian Landu Landu, Morten Bjørlo - Vegard Erlien, Sanel Kapidzic.

Benyttede innbyttere: Kachi, Herman Kleppa, Kent Håvard Eriksen, Matteo Vallotto.