Adrian Berntsen klar for Sandnes Ulf

Jærbuen har signert en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf.

Annonse:
Mandag ettermiddag signerte Adrian Berntsen under en 2-årskontrakt med de lyseblå. Den 19 år gamle midtbanespilleren har tidligere spilt for Bryne og Brodd.

Berntsen har trent jevnlig med Sandnes Ulf siden i sommer, og det var en av hovedårsakene til at valget falt på Sandnes Ulf for jærbuen.

- Først og fremst valgte jeg Sandnes Ulf ettersom jeg har vært en del av miljøet, og blitt tatt godt i mot av alle i klubben. Jeg synes det er veldig spennende å være en del av dette prosjektet, blant annet med den nye arenaen som bygges, sier Berntsen til SandnesUlf.no.

- Sandnes Ulf er en stor klubb, og det er godt å få avtalen i boks, legger han til. 

Midtbanespilleren, som beskrives som fotballklok og god med ballen i beina, spilte for Brodd i årets sesong. Han har sin fotballbakgrunn fra Bryne-systemet, og fikk sin OBOS-ligadebut tilbake i 2016, mens han fikk flere kamper for Bryne i 2. divisjon året etter.

- Boksåpner

Hovedtrener Bengt Sæternes er glad for at Berntsen valgte Sandnes Ulf.

- Adrian er en spiller vi har veldig tro på. Han har vist mer og mer igjen på treningene i år, og i tillegg kjenner vi jo godt til hva han har levert i Bryne, samt at han har gjort sine saker bra i Brodd i år, sier Sæternes til SandnesUlf.no.

- Han er en boksåpner på siste tredjedel i banen, og han har mye assist i seg. I tillegg leser han spillet bra til å være så ung, og det er en spiller som finner kreative løsninger, noe som passer godt mot lag i OBOS-ligaen som ofte er godt organisert defensivt, forteller Sæternes.

Bedre til å dominere kamper

Og nettopp en slik rolle håper Berntsen han kan få i Sandnes Ulf.

- Jeg har sett flere av Sandnes Ulfs kamper, og håper jeg kan bidra til at vi kan bli bedre til å angripe mot lag som ligger lavt, og at vi kan bli enda bedre til å dominere kamper. Jeg liker å være fremoverrettet når det er mulig, og ønsker å bidra med mål og assist, sier Berntsen.

- Men først og fremst har jeg et mål om å spille meg inn på laget, og få spilletid her. Og etterhvert bli en viktig spiller for klubben, og som kan bidra til at klubben løfter seg sportslig, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: