Arvid skal sørge for jubelen over høyttaleranlegget

Arvid Erga blir speaker i 2019-sesongen.

Annonse:
Den lyseblåelskende supporteren Arvid Erga skal ta ansvar for speakertjenesten i 2019-sesongen. 

Etter syv sesonger og rundt 100 hjemmekamper som speaker på Sandnes Ulfs A-kamper, takket Øystein Elvestad av etter 2018-sesongen. Nå er det altså klart at Erga blir arvtakeren.

- Jeg synes det er stort at jeg nå skal ha ansvar for speakertjenesten. Jeg har prøvd meg noen ganger når Øystein har vært forhindret i å møte, så har jo gjort det før da, og det ga mersmak.

Sandnes Ulf var opptatt av at den nye speakeren skulle ha et bankende, lyseblått hjerte, noe Erga har vist gjennom utallige år som supporter og frivillig på klubbens hjemmekamper.

Erga, som nå har flyttet til Bogafjell, var ofte å se på tribunen også før Sandnes Ulf slo seg opp i divisjonssystemet.

- Sandnes Ulf er den eneste klubben jeg noen gang kunne tenkt meg å engasjere meg i.
Sandnes Ulf er klubben min. En klubb med sjel og mange gode mennesker. Det er viktig for meg, forklarer Erga.

Nærhet til publikum

Han har de siste seks sesongene sørget for å ivareta media på hjemmekampene, samt at han har intervjuet både jublende og triste spillere og trenere for SandnesTV. Han vil være opptatt av nærhet mellom publikum og spillerne på banen.

- Jeg vil være opptatt av å ha en god relasjon med publikum, for kontakten med publikum er viktig, sier han og avslører at det godt kan bli flere kamper hvor han flytter speakerrollen ut blant publikum.

- Det er ikke lett å ta over etter Øystein "Elvis" Elvestad, som jo har gjort en strålende jobb. Men jeg skal prøve å lage min egen stil som speaker, og jeg håper folk vil bli fornøyd når de kommer på hjemmekampene, legger Erga til.

Kan ta helt av

Sandnes Ulf har de siste årene vært blant de beste hjemmelagene i OBOS-ligaen, og Arvid Erga forbereder seg derfor til mye å juble for på Sandnes stadion også i 2019. 

- Det er nok ikke alltid jeg kommer til å klare å styre meg i jubelrusen. Det må publikum bare leve med, da kan det komme mye rart ut. Den følelsen går ikke an å stagge, sier han og smiler.

- Jeg håper hele Sandnes våkner til livet og kommer på Stadion, så kan de også oppleve den deilige følelsen med å juble på Sandnes stadion, avslutter klubbens nye speaker.

Annonse fra Obos-ligaen: