Billettsalget til Viking-kampen passerer snart 3.500

Mye skjer når den best besøkte Sandnes Ulf-kampen på mange år venter.

Annonse:
I dag, tirsdag 21. august, er nærmere 3500 billetter til kampen forhåndssolgt, og billettsalget ruller fortløpende. Spesielt har det tatt seg opp de to første dagene av denne uka, og interessen er stor.

Det er bare et fåtall igjen av de aller beste plassene, og det er ingen tvil om at mange ønsker å få med seg det første derbyet mellom Sandnes Ulf og Viking i seriesammenheng på Sandnes stadion siden august 2014.

Kjøp billetter til Sandnes Ulf - Viking her.

Sikre deg sitteplass

- Vi regner med at alle de gjenværende setene forsvinner til kampen, og det gjenstår rundt 800 sitteplasser i dag, foruten ståplasser. Målet er å selge ut stadion for første gang siden vi møtte Viking i 2012, som tilsvarer 4969 tilskuere.

Det sier ansvarlig for privatmarkedet i Sandnes Ulf, Morten Wiik Larsen, optimistisk.

- Vi oppfordrer folk om å forhåndskjøpe billetter på nett så tidlig som mulig for å sikre seg de beste plassene, legger han til.

Inviterer til Fanzone og gratis t-skjorter

Når så store folkemengder venter, blir det selvsagt lagt til rette med ekstra aktiviteter. Lyse og Altibox stiller med Fanzone, som innebærer en rekke aktiviteter for barn.

Fanzone blir et samlingspunkt og en møteplass hvor familier og supportere kan møtes fra halvannen time før Viking-kampen for å bygge opp stemningen og engasjementet inn mot lokalderbyet.

- Vi skal i tillegg dele ut 1.000 gratis lyseblå Sandnes Ulf-t-skjorter før kampen, slik at den lyseblå fargen viser godt igjen. Her blir det enkelt og greit «første mann til mølla», sier Wiik Larsen, og takker hovedsponsor Masiv for at det lar seg gjøre.

- Vi gleder oss også til pauseunderholdningen hvor Sandnes Ulfs og Vikings dyktige 14-årslag møtes til «2. omgang» i Lyse-kampen. Den første omgangen ble spilt i pausen 16. mai på Viking stadion, og nå får vi avgjørelsen i pausen hos oss.

Les også: Supportere inviteres til VIP-telt etter kampslutt

Engasjerer næringslivet

Wiik Larsen oppfordrer publikum til å komme ekstra tidlig på denne kampen.

- Vi skal gjøre vårt beste for at både billettsalg og kiosksalg går så smidig som mulig når så mange mennesker kommer, og gjør egne tiltak kun til denne kampen for å sørge for nettopp det.

Også bedrifter kan se frem til en kamp med ekstra aktiviteter.

- Sammen med generalsponsor Sandnes Sparebank har vi fått utvidet VIP-områdene våre, og inviterer bedrifter og samarbeidspartnere til et VIP-arrangement før og etter kampen.

Det forteller kommersiell leder Einar Auestad i Sandnes Ulf.

- Det er tydelig at kampen betyr noe ekstra for næringslivet i regionen. Flere nye bedrifter har posisjonert seg og sikret billetter til den store folkefesten. Et lokalderby engasjerer og snakkes ekstra om, dette er svært gledelig for begge klubber, så blir det vår jobb å tilrettelegge best mulig når dette skjer på vår hjemmebane.

- Vi skal sørge for at 25. august blir en dag vi husker lenge både for privatpersoner og bedrifter som kommer på besøk til oss på lørdag, avslutter han.

Denne artikkelen sto først på trykk i Sandnes Ulfs kampavis som ble gitt ut som bilag i Sandnesposten tirsdag 21. august. 

Annonse fra Obos-ligaen: