TV: Se høydepunktene fra Bryne-kampen

Se video fra da Sandnes Ulf tok årets andre strake seier da Bryne ble slått 2-0.

Annonse:

VIDEOHØYDEPUNKTER NEDERST I ARTIKKELEN!

Sandnes Ulf har åpnet 2018 med to seire og 180 minutter uten baklengs etter at 3-0-seieren ble fulgt opp med 2-0-seier mot Bryne på Nye Loen på Nærbø.

Kristian Brix ordnet 1-0-ledelse midtveis i 1. omgang, mens Vegard Aasen kun var et stolpetreff unna 2-0.

2-0-scoringen kom derimot like før pause da Erixon Danso scoret sin første for de lyseblå.

Ledelsen holdt seg kampen ut, og Sandnes Ulf kunne dermed dra hjem til Sandnes med 2-0-seier i bagasjen.

Kachi fikk sin Sandnes Ulf-debut i kampen.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Saku-Pekka Sahlgren - Hermann Kleppa, Axel Kryger, Akinshola Akinyemi, Ari Mohr Jonsson - Vegard Erlien, Remi Johansen, Kristian Brix - Vegard Aasen, Erixon Danso - Kent Håvard Eriksen.

• Videohøydepunkter (Foto: Bryne FK)