Byggingen av ØsterHus Arena er i gang

Planlagt klar ved utgangen av 2019.

Annonse:
En historisk begivenhet for Sandnes Ulf er nettopp gjennomført, hvor det offisielle spadetaket av ØsterHus Arena ble tatt av daglig leder Tom Rune Espedal onsdag ettermiddag. Nå gjenstår en byggetid på anslagsvis 16-18 måneder, hvor en planlagt ferdigstillelse er ventet ved utgangen av 2019.

- Jeg er stolt på vegne av klubben, og dette er en stor milepæl for oss etter ti år med mange diskusjoner, mye planlegging og mye arbeid. Vi har sagt det før, og kan ikke få sagt det nok; dette markerer en ny tidsalder for Sandnes Ulf, og betyr alt for hvordan klubben er rustet for fremtidens muligheter, sier Espedal.

For klubbens medlemmer fra de yngste til de eldste, vil den nye arenaen bety en bedret trenings- og kamphverdag, i tillegg til å blant annet ha et trenings- og behandlingssenter i umiddelbar nærhet.

>>> Følg byggingen underveis på www.osterhusarena.no

(artikkelen fortsetter under bildet)

Varaordfører Pål Morten Borgli sto for det aller første spadetaket på grunnen hvor den nye arenaen kommer.
Varaordfører Pål Morten Borgli sto for det aller første spadetaket på grunnen hvor den nye arenaen kommer.

Foruten selve fotballarenaen, skal følgende aktører inn på arenaen:

  • Movon: Trenings- og behandlingssenter (de ulike profesjonene blir presentert senere)
  • Macron Store: Klubbens utstyrsleverandør flytter inn i lokalene
  • Lyse: Eget kurs- og konferansesenter
  • Wang Ung: Idrettsungdomsskole for 8.-10. klasse.

Arenaen vil også kunne brukes til konserter.

Mye ressurser er lagt ned i planleggingsperioden.

- Jeg ønsker å takke alle som har støttet og heiet på oss underveis i prosjekteringen, hvor vi spesielt vil trekke frem samarbeidet og støtten fra ordfører, varaordfører og politikere i posisjonen i Sandnes med AP, SP og FRP. I tillegg fantastisk støtte av entreprenørene Masiv, Øster Hus og Teqva. Takk til Prosjektil som styrer prosjektet med god og stødig hånd. Sandnes kommune med de ulike avdelingene, takk for bidrag og samarbeid, i tillegg til Sandnes Sparebank som også har vært en viktig økonomisk bidragsyter, sier Tom Rune Espedal.

- Til slutt de mange i klubben som har lagt ned en enorm innsats gjennom de siste 10 år! Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter han.

Mange hadde møtt opp for å få med seg den historiske begivenheten.
Mange hadde møtt opp for å få med seg den historiske begivenheten.
Annonse fra Obos-ligaen: