Dansk målvakt klar for Sandnes Ulf

Nicklas Frenderup har signert en kontrakt ut 2018-sesongen.

Annonse:
Sandnes Ulf har signert en kontrakt med målvakten Nicklas Frenderup. Kontrakten strekker seg i første omgang ut 2018-sesongen. Han har de siste årene voktet buret til divisjonskollega Florø. 

- Jeg er veldig glad for å være her i Sandnes, og gleder meg veldig til fortsettelsen. Jeg ser også frem til å jobbe med klubbens meget dyktige keepertrener Roger Eskeland, sier Frenderup til SandnesUlf.no.

Etter at kontrakten med Arnold Origi ble terminert i forrige uke, har klubben hatt behov for å få inn en ny målvakt. Det blir altså den danske 25-åringen med sine 39 kamper i OBOS-ligaen for Florø.

- Jeg kommer hit med ambisjoner om å spille, og kjempe om plassen som førstekeeper, forteller Frenderup.

Frenderup kom til Florø fra den danske klubben Egedal i 2015. Han er dansk statsborger, men ble nylig kalt inn til landskamp for Trinidad og Tobago ettersom hans mor er fra Trinidad og Tobago.

2018 har vært et spesielt keeperår for de lyseblå så langt. Egil Selvik er på utlån til Nest-Sotra ut året, mens Saku-Pekka Sahlgren er ute resten av sesongen med sin korsbåndsskade. 

Frenderup blir Sandnes Ulfs tredje signering denne sommeren. Det jobbes blant annet med å få spissen Sanel Kapidzic spilleklar snarest mulig. 

Frenderup deltok på sin første økt med Sandnes Ulf onsdag ettermiddag.
Frenderup deltok på sin første økt med Sandnes Ulf onsdag ettermiddag.
Annonse fra Obos-ligaen: