Disse ble Murstein nummer 200

Det er solgt Mursteiner for 1 million kroner siden oppstarten for to år siden.

Annonse:
Høsten 2016 var det mulig å kjøpe den første Mursteinen til ØsterHus Arena, og rundt to år senere er en hyggelig milepæl på plass. 

For nå har totalsummen passert 1 million kroner etter at klubbens trofaste supportergjeng Gaukereiret kjøpte Murstein nummer 200. 

- Dette er noe vi har tenkt på lenge, og det klaffet godt at supportergjengen ble Murstein nummer 200, sier supporterleder Alf Morten Haga.

Murstein er et konsept hvor Sandnes Ulf-venner for 5.000 kroner kjøper navnet sitt til evig tid på en egen "Murstein-vegg" sentralt plassert på den nye arenaen. Inntektene fra Murstein-konseptet går rett inn i finansieringen av arenaen. 

I tillegg får alle kjøperne av Murstein sesongkort på ØsterHus Arena i 2020, og ikke minst eksklusive visninger før selve åpningen.

- Det er kjekt å se utviklingen av den nye arenaen, og vi gleder oss veldig til å se det første avsparket i 2020. Vi tar sikte på å få stå et sted hvor det gir best mulig lyd fra engasjementet vårt, avslutter Haga.

www.osterhusarena.no kan du selv skaffe deg en Murstein, og i tillegg se den flotte veggen over hvem som har bidratt så langt.

Annonse fra Obos-ligaen: