Ekeland med to nye scoringer i 6-0-seieren

Sandnes Ulf-rekruttene klatret til trygg plass etter den fjerde strake seieren.

Sandnes Ulf-rekruttene fulgte opp den gode trenden i det siste da Lura kom på besøk til byderby. For mens plassen i 3. divisjon omtrent virket fortapt etter 2-4-tapet mot Madla i slutten av juli, så klatret Sandnes Ulf-rekruttene til trygg grunn etter 6-0-seieren mot de grønnkledde.

Nysigneringen Roger Ekeland fra Stord presenterte seg virkelig i rekruttenes forrige kamp da han scoret tre mål. Han fikk vist seg frem på ny da han scoret to av målene i storseieren.

Vetle Hellestø satte standarden for de lyseblå allerede etter fire minutter da han satte inn 1-0. Deretter økte Jørgen Olsen ledelsen til 2-0 ti minutter før hvilen.

Kun minutter etter scoret Vegard Aasen sitt ellevte rekruttmål for sesongen, mens nevnte Ekeland omtrent satte spikeren i kista like før pause da han satte inn 4-0-scoringen.

I 2. omgang cruiset Sandnes Ulf inn til seier med to scoringer til. Først ved Ekeland, deretter ved A-lagets assistenttrener Bojan Zajic.

Seieren gjorde at Sandnes Ulf 2 klatret forbi både Lura og Staal Jørpeland på tabellen, en viktig seier sådan før den tøffe bortekampen mot serieleder Fløy på lørdag. Rekruttene går i hvert fall inn i kampen fulle av selvtillit med 18 scoringer på de siste fire kampene.

Disse 11 startet: Egil Selvik, Jo Stålesen, Jørgen Olsen, Nikolai Aas, Mikal Jacobsen, Inge Dybevik Løge, Vegard Aasen, Sjur Lothe, Jasmin Bogdanovic, Roger Ekeland, Vetle Hellestø.

Benyttede innbyttere: Kristian Brix, Marius Vartdal Ree, Bojan Zajic.