Emblemsvåg slutter i Sandnes Ulf

Eivind Emblemsvåg takker av etter to år i Sandnes Ulf.

Annonse:
Rekruttlagets trener Eivind Emblemsvåg gir seg etter denne sesongen i klubben. Emblemsvåg har gjort en solid jobb i klubben i de to årene han har vært lyseblå, blant annet med å være med på eventyret som førte til NM-semifinale for juniorlaget i 2016.

Klubben så på muligheten til å fortsette samarbeidet, men dessverre ble det vanskelig å kombinere med fulltidsjobben som lærer.

- Tidsklemma ble dessverre et problem for meg. Jeg har hatt to flotte år som trener i Sandnes Ulf. Det har virkelig vært motiverende å trene gutter som ofrer mye tid og krefter på å nå sine mål, sier Emblemsvåg til SandnesUlf.no.

Emblemsvåg er glad for for tiden i klubben, og forteller at han har utviklet seg som trener i de to sesongene han hadde i Sandnes Ulf.

- Arbeidet med å utvikle meg som trener skal jeg fortsette med. For meg er fotball en lidenskap, og jeg skal bruke tiden fremover til å få enda mer kompetanse, sier han og takker klubben, spillere, kollegaer og støtteapparat for to flotte år som trener.

Treneren får også de beste skussmål av utviklingsleder Tomi Markovski.

- Eivind er engasjert, dyktig til å arbeide med mennesker og fotballfaglig flink. Vi vil ønske han lykke til videre, og vil selvsagt holde kontakten, avslutter Markovski.

Annonse fra Obos-ligaen: