En liten landslagsrapport

Tre Sandnes Ulf-spillere har de siste dagene spilt med flagget på brystet.

Markus Vassøy Nilsen og Kaloyan «Kay» Kostadinov har vært på landslagssamling med G17-landslaget i Spania. Der har de spilt tre kamper mot henholdsvis Tsjekkia, England og Russland.

Første kamp mot Tsjekkia endte 2-2. Vassøy Nilsen og Kostadinov spilte begge første omgang i denne kampen. Landslagssjef Jan Peder Jalland var godt fornøyd med det laget presterte før pause.

- 1. omgang starter vi veldig bra og spiller bra, med unntak av en sjanse som blir til to sjanser på påfølgende dødball, første halvdel av omgangen. Så tar Tsjekkia litt mer over og de er gode når de får tid og rom med ballen. Med unntak av de muligheten er vi oppe i dem, vinner ballen og skaper sjanser selv, sa Jalland til fotball.no etter kampen.

Kaloyan «Kay» Kostadinov har spilt tre kamper med flagget på brystet de siste dagene. Foto: Rune Eikeland

Nok en uavgjort
Noen dager senere sto England på motsatt banehalvdel. Vassøy Nilsen startet, mens Kostadinov kom inn på overtid. I en ellevill kamp med åtte scoringer, føltes det nok litt surt da England utlignet til 4-4 på overtid.

- I dag var det en helt rå innsats av gutta. De viste sterk mentalitet og jobbet godt sammen som lag, sa landslagstrener Jalland til fotball.no etter kampen.

Avsluttet med seier
I siste kamp mot Russland skulle endelig seieren kommer. Kostadinov spilte 81 minutter, mens Vassøy Nilsen var ubenyttet reserve i denne kampen. Mads Fagerli Halsøy scoret Norges mål i første omgang.

Også Ari Jónsson har vært ute på landslagsoppdrag for sitt hjemland Færøyene. Han spilte hele kampen mot Norge på Ullevaal, som endte med 0-4-tap. På mandag fikk han se sine lagkamerater tape 0-3 mot Sverige fra benken på Friends Arena.