Erixon Danso blir Sandnes Ulf-spiller

Midtbanespilleren er enig med klubben om en 1-årskontrakt.

Annonse:

Erixon Danso er den ferskeste tilveksten i Sandnes Ulf. Klubben er enig med spilleren om en 1-årskontrakt med mulighet for forlengelse. Han bekler i utgangspunktet ving/kant, og kommer fra ett år i Jerv.

Han er fra Nederland, og har også røtter fra den karibiske øyen Aruba, hvor han senest i sist VM-kvalifisering fikk kamper for landslaget til Aruba.

De lyseblå får nå en spiller som er god på små flater og som vil bli en god tilvekst til laget.

- Dette er en spiller vi har snakket med lenge, og det virker til å være en veldig god match med Sandnes Ulf. Vi er veldig glad for å få ham her til klubben, og nå skal vi få han i best mulig form slik at han skal være godt rustet til hele sesongen.

- Andre året blir ofte veldig bra

Det sier hovedtrener Bengt Sæternes. Det han sikter til er at Danso kom sent i oppkjøringen til Jerv, og dermed trengte tid for å komme i best mulig kampform, før han til slutt endte opp med 25 kamper for Jerv i OBOS-ligaen.

Nå møter Danso på treningsfeltet allerede når A-laget starter opp etter juleferien.

- Det tror jeg er veldig viktig for å få ham helt klar. Det er også en fordel at han kjenner norsk fotball og lagene i OBOS-ligaen. Erfaringsmessig blir ofte det andre året i ny liga veldig bra, fortsetter Sæternes.

Banket inn mål mot Sandnes Ulf

28-åringen kommer med ulike erfaringer både i forhold til land han har spilt i, og ulike nivå. Han gjorde seg blant annet bemerket mot Sandnes Ulf i høst da han klinket inn 2-0-scoringen for Jerv i Grimstad.

Nå ser Sæternes frem til å se han i aksjon.

- Han har bra tempo og momentum i spillet sitt. Han er god i 1 mot 1-situasjoner, og det vil bli viktig for oss med tanke på å utfordre motstandere som ofte ligger litt lavt.

Sandnes Ulf ønsker Danso velkommen til klubben.

Annonse fra Obos-ligaen: