Finsk midtbanekriger klar for Sandnes Ulf

Johannes Laaksonen har signert en 2-årsavtale med Sandnes Ulf.

Annonse:
Mandag ettermiddag signerte den 28 år gamle midtbanekrigeren Johannes Laaksonen en 2-årsavtale med Sandnes Ulf. Laaksonen kommer fra den finske toppklubben SJK. 

- Jeg kjente meg veldig ønsket av klubben, og jeg var klar for å gjøre noe helt nytt. Jeg er veldig motivert til å komme i gang med Sandnes Ulf, sier Laaksonen til SandnesUlf.no.

- Jeg har fått gode referanser om klubben, og det er en klubb med en klar plan for veien videre, med blant annet ny arena under oppføring. Det synes jeg er spennende å bli en del av, fortsetter han. 

Erfaren spiller

Han beskriver seg selv som en fysisk spiller som liker å gå foran for laget.

- Jeg er opptatt av å være en lagspiller. I tillegg til at jeg liker å bidra offensivt i banen med å være fremoverrettet i spillestilen, og at jeg er glad i avslutte, legger han til.

Laaksonen har godt over 200 kamper for SJK i den finske eliteserien, og har opplevd å bli både cup- og seriemester med den finske klubben. 

Han har vært med i den finske landslagstroppen tidligere, og har også erfaring fra internasjonal klubbfotball med både Europa League- og Champions League-kvalifisering med SJK.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Laaksonen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2020-sesongen.
Laaksonen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2020-sesongen.

Fotball som passer Laaksonen godt

Laaksonen kjenner godt til Sandnes Ulfs to andre finner i Saku-Pekka Sahlgren og Tapio Heikkilä. 28-åringen føler seg godt forberedt på hva som venter med Sandnes Ulf i OBOS-ligaen, selv om han er helt fersk i norsk fotball.

- Jeg er blitt fortalt at det er en fysisk liga. I tillegg har jeg spilt mot norske lag tidligere, og opplevd lagene som veldig direkte i stilen. Det passer meg veldig fint, og var en av grunnene til at jeg valgte å dra til Norge.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med å hjelpe Sandnes Ulf til å ta nye steg, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: