Halgunset signerer 1-årskontrakt

Klar for å kjempe om en plass på laget.

Annonse:
Midtbanespilleren Ingvald Halgunset signerte mandag formiddag en 1-årskontrakt med de lyseblå.

22-åringen fra Erfjord i Ryfylke har de siste årene spilt for 2. divisjonsklubben Vidar, og han er glad for å få avtalen i boks.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg føler jeg har gjort mitt i 2. divisjon, og det har vært en drøm og et mål lenge å spille i OBOS-ligaen, og jeg har også gått med et håp om å få spille for Sandnes Ulf i et par år allerede, sier Halgunset til SandnesUlf.no.

Bor i Sandnes

22-åringen har tidligere trent med Sandnes Ulf, og var også med juniorlaget til de lyseblå i en eliteturnering på Hamar tilbake i 2014. Selv om han er fra Ryfylke, har han bodd i regionen i flere år, og er allerede bosatt i Sandnes.

- Jeg kommer her med større ambisjoner enn å være stallfyll. Jeg ønsker å kjempe om en plass på laget, og har tro på at jeg kan få mye spilletid, sier Halgunset.

- Selvfølgelig er jeg klar over at det er et stort steg opp fra hverdagen i 2. divisjon, men jeg har tro på at jeg skal klare å tilpasse meg den nye treningshverdagen, legger midtbanespilleren til.

Fysisk spiller

Han føler han har kvaliteter som kan komme laget til nytte i OBOS-ligaen.

- Det blir en knalltøff OBOS-liga i 2019, og det er ingen tvil om at det er en fysisk liga. Der føler jeg at jeg kan bidra med mye i forhold til høyden og fysikken min. Tempoet er et par hakk høyere enn i 2. divisjon, og det blir en utfordring i starten, men det tror jeg at jeg skal ta, forteller den høyreiste midtbanespilleren.

- Jeg har et langsiktig mål om å spille i Eliteserien, og føler det er et oppnåelig mål. En drøm er jo å kunne bidra til å spille Eliteserien med Sandnes Ulf på ØsterHus Arena i fremtiden. 

Han håper Sandnes Ulf kan bite fra seg i toppen allerede i 2019.

- Jeg opplever Sandnes Ulf som en klubb med ambisjoner, og jeg ønsker å være med på et prosjekt som jeg har tro på. Klubbens lyse fremtidsplaner med blant annet ØsterHus Arena, har vært en faktor for meg i valget.

- Det er mange gode lag der oppe, men et ambisjonsnivå med kvalifiseringsplass og oppover må være et realistisk mål for Sandnes Ulf. Vi må ha innsatsen og trøkket i bunn, og med en solid enhet som drar i samme retning. Det tror jeg kan bli nøkkelfaktorer neste år, avslutter Halgunset.

Annonse fra Obos-ligaen: