Henter talentfull spiller fra Rosenborg

Enig med Sandnes Ulf om en 2-årsavtale.

Annonse:

Midtbanespilleren Vegard Erlien blir Sandnes Ulf-spiller ut 2019-sesongen. Erlien, som fyller 20 år senere i år, kommer fra flere år i Rosenborgs utviklingsavdeling, og var senest i november kaptein da Rosenborgs juniorlag tapte finalen i junior-NM på straffesparkkonkurranse.

- Han var på prøvespill hos oss før jul, og gjorde sine saker veldig bra. Dette er en veldig spennende spiller, og vi er veldig glad for at Vegard velger Sandnes Ulf, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

Titler fra Rosenborg

Midtbanespilleren kan bekle flere posisjoner, og har tross sin unge alder over 60 kamper med Rosenborgs andrelag i 3. divisjon. Og selv om det ble tap i NM-finalen i fjor høst, har han totalt tre NM-titler med klubbens G19- og G16-lag. 

Han har også hospitert på Rosenborgs A-lag.

Tilbake fra skade

Etter å ha fått store deler av 2016-sesongen ødelagt av en langtidsskade, fikk Erlien en opptur i 2017 hvor han før fjorårets sesong ble utnevnt til kaptein både for juniorlaget og RBK 2.

Sandnes Ulf har hatt suksess tidligere med spillere som har kommet fra Rosenborg. I 2014 lånte Sandnes Ulf den offensive midtbanespilleren Fredrik Midtsjø fra den norske seriemesteren, en spiller som gjorde sin saker meget bra i den lyseblå trøya som 21-åring.

Året etter gikk han rett inn på Rosenborgs lag, og gikk deretter videre utenlands hvor han nå spiller i den nederlandske toppklubben AZ Alkmaar.

Annonse fra Obos-ligaen: