Høidahl til Sandnes Ulf

Har skrevet under en 1-årskontrakt.

Sandnes Ulf har blitt enige om en 1-årskontrakt med målvakten Jonas Høidahl. 24-åringen har trent med klubben i år, og skrev under kontrakten mandag ettermiddag.

- Jeg gleder meg veldig mye til årets sesong med Sandnes Ulf, sier Høidahl til SandnesUlf.no.

Jeg opplever at Sandnes Ulf er en klubb som er ambisiøse, og som vil opp og frem.

— Jonas Høidahl
- Jeg har alltid synes at klubben har vært spennende, og nå skal jeg jobbe knallhardt for å bli klubbens førstekeeper i 2017. Jeg ønsker å bidra til at klubben og laget når det målet vi setter oss for sesongen, fortsetter han.

- Ambisiøs klubb og spillergruppe

Vigrestad-karen har rukket å danne seg et godt inntrykk av klubben og spillertroppen de ukene han har trent med laget.

- Jeg opplever at Sandnes Ulf er en klubb som er ambisiøse, og som vil opp og frem. De ønsker å skape sin egen historie, og har jo også kommet langt i stadionplanleggingen, sier Høidahl.

- Spillertroppen virker sulten, og det virker som også spillerne er ambisiøse på vegne av klubben.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Høidahl (til høyre) på en trening tidligere i vinter.
Høidahl (til høyre) på en trening tidligere i vinter.

Gjenforenes med sin tidligere keepertrener

Keeperen, som fyller 25 senere i februar, har spilt for Bryne i store deler av sin seniorkarriere, og han spilte for jærbuene senest i fjor. Han har totalt 12 seriekamper i OBOS-ligaen for Bryne.

Nå blir Høidahl gjenforent med sin tidligere kollega og tidligere keepertrener, nemlig Roger Eskeland. Høidahl var tredjekeeper helt på slutten av Eskeland sin aktive spillerkarriere.

Annonse:
- Jeg har hatt et godt samarbeid med Roger lenge, og det var han som oppdaget meg. Jeg har hatt mange treningsøkter med han som trener, og er veldig fornøyd med å ha han som keepertrener igjen, sier målvakten.

Vil ta opp kampen

Per i dag teller troppen tre målvakter, med fjorårets førstekeeper Saku-Pekka Sahlgren, og Egil Selvik, hvor sistnevnte pådro seg en alvorlig skade i forrige uke.

Høidahl ønsker som nevnt å ta opp kampen om førstekeeperplassen, og tenker dette om konkurransen:

- Jeg anser at Saku har et lite forsprang med tanke på at han spilte hele fjoråret for klubben.

- Samtidig mener jeg at jeg er en dyktig keeper, og har tro på at jeg kan ta den plassen. Det er min jobb å overbevise trenerne om det, sier han.

Selvik kan fort være ute i flere måneder.

- Vi er veldig glade for å få inn Jonas, og vi trengte å hente inn en ekstern keeper med tanke på situasjonen rundt Selvik, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

- Det skal samtidig nevnes at vi også har veldig tro på Selvik. Nå handler det først og fremst for hans del å bli skadefri. Per dags dato har vi tre keepere i troppen, noe som gjør at vi får en god konkurransesituasjon på keeperplassen, avslutter Espedal.

Annonse fra Obos-ligaen: