Kleppa blir Sandnes Ulf-spiller

Her signerer den lokale midtbanespilleren på kontrakten ut 2019-sesongen.

Annonse:

Sandnes Ulf er enige om en 2-årskontrakt med den lokale midtbanespilleren Herman Kleppa. 21-åringen har bakgrunn fra flere år i Viking etter at han kom til klubben som 15-åring, og var senest i fjor høst utlånt til 2. divisjonsklubben Vidar.

Nå ser han frem til det som kanskje er en av de mest spennende OBOS-ligasesongen på flere år for Rogalands del med både Sandnes Ulf og Viking i samme divisjon.

- Det blir definitivt veldig spennende for meg personlig å møte Viking. Spesielt ser jeg frem til 16. mai-derbyet, sier Kleppa til SandnesUlf.no etter at signaturen var i boks.

Skal ta krigen

Kleppa står oppført med totalt to A-lagskamper i Eliteserien, etter å ha hatt A-lagskontrakt med Viking de siste sesongene.

Når signaturen nå er i boks er han mest opptatt av å få vist seg frem over en hel sesong.

- For meg er det viktig å få spilletid og vise at jeg holder nivået. Det er en tøff liga, og jeg er beredt på å ta krigen for Sandnes Ulf. Jeg føler at jeg fikk vist at jeg takler å ta krigen i løpet av utlånet til Vidar i 2. divisjon, forteller Kleppa.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kleppa signerer under 2-årskontrakten. Foto: Morten Wiik Larsen.
Kleppa signerer under 2-årskontrakten. Foto: Morten Wiik Larsen.

- Kjempe i toppen

Stavanger-gutten kan bekle flere posisjoner på midtbanen, og har også vært innom backen. Han trekker frem blant annet tekniske ferdigheter, pasningsspillet og spilleforståelse som noen av hans styrker på banen.

Det håper han å få vist frem slik at han kan bidra til at de lyseblå kan bite fra seg i toppen.

- Jeg håper at vi kan kjempe i toppen, og krige om å havne høyest mulig på tabellen. Det kan fort bli spennende for Sandnes Ulf sin del, selv om det venter gode motstandere, sier 21-åringen og peker på tøffe oppgjør mot lag som Sogndal, Aalesund og Viking.

Han har møtt Sandnes Ulf-juniorene til flere tøffe og viktige kamper som Viking-junior selv, og skal nå bytte ut mørkeblått med lyseblått.

- Vi vant som regel de kampene som betydde noe når jeg var med. Det skal snu nå, sier han og smiler. 

Fornøyd klubbleder

Daglig leder Tom Rune Espedal er glad for å signere den talentfulle spilleren.

- Vi er veldig glade for å signere en Stavanger-gutt med erfaring fra Vidar, sier Espedal.

- Det bor mye i Herman, og vi gleder oss til å se han utvikle seg videre hos oss, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: