Målvakt har signert med Sandnes Ulf

Deniss Korneiciks blir Sandnes Ulf-keeper.

Annonse:

Den latviske målvakten Deniss Korneiciks har nå signert under en 1-årskontrakt med de lyseblå. Han signerte under kontrakten onsdag morgen.

Selv om kontrakten nå er signert, har han allerede tre treninger bak seg med sin nye klubb.

- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben, og har likt det jeg har sett så langt. Det er bra nivå på treningene og godt nivå på trenerne her, sier Korneiciks til SandnesUlf.no. 

- Nå skal jeg trene hardt hver dag for å gi mitt beste, legger han til.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Deniss Korneiciks på en av treningene tidligere i år.
Deniss Korneiciks på en av treningene tidligere i år.

Familie i Norge

Korneiciks, som fyller 26 år i vår, har bakgrunn fra blant annet Bryne og Brodd i Norge. Han har familie som bor i Ålesund, og begynte sin norske fotballkarriere i Møre- og Romsdal. 

I fjor høst voktet han Bryne-buret i totalt 7 kamper i 2. divisjon, før han returnerte tilbake til Brodd etter endt sesong i 2017. Nå blir altså Sandnes Ulf neste stoppested for keeperen.

Lagt merke til keepertradisjonene

Han har fått med seg at klubben har hatt gode keepertradisjoner de siste årene.

- Jeg har sett Saku-Pekka Sahlgren prestere godt her i Sandnes Ulf, og jeg har også sett Egil Selvik spille i 3. divisjon, en keeper jeg ser på som et stort talent, forklarer Korneiciks.

Nå gleder han seg til 2018 i Sandnes Ulf, til en sesong og en OBOS-liga han omtaler som kanskje en av de tøffeste noensinne.

- Det er godt nivå der. Det er mange gode lag som gjør at det er den hardeste OBOS-ligaen på mange år. Det krever mye av spillerne som skal være med der i år, både fysisk og taktisk, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: