Miljeteig til Sandnes Ulf

Den offensive midtbanespilleren har signert en to-årsavtale med de lyseblå.

Roy André Miljeteig signerte mandag ettermiddag under en 2-årsavtale med Sandnes Ulf. 28-åringen spilte senest i år i Tippeligaen for FK Haugesund.

Denne sesongen fikk angrepsspilleren 18 kamper for FK Haugesund, og han var fast inventar på FKH sin midtbane første halvdel av sesongen under Mark Dempsey.

Etter at den engelske treneren ble løst fra kontrakten med araberne, opplevde haugalendingen noe redusert tillit.

- Sandnes Ulf trigget meg noe voldsomt, og jeg synes klubben har et spennende prosjekt på gang, sier Miljeteig til SandnesUlf.no.

- Jeg føler at jeg denne sesongen ikke fikk helt ut hva jeg mener bor i meg på toppnivå, og på mange måter går jeg inn med en revansjelyst hos Sandnes Ulf, forteller midtbanespilleren.

KJØP MEDUANSETT-KORT FOR 2017-SESONGEN

Offensiv midtbanespiller

Miljeteig var i 2015 kaptein for andredivisjonslaget Vard Haugesund, før han gikk til FK Haugesund foran 2016-sesongen.

Miljeteig har tidligere vært kaptein for Vard i 2. divisjon
Miljeteig har tidligere vært kaptein for Vard i 2. divisjon

Miljeteig beskriver seg selv som en offensiv midtbanespiller som samler mye målpoeng i løpet av en sesong, noe 18 mål og 17 målgivende pasninger for Vard Haugesund i fjor beviser.

28-åringen ser på seg selv som en fotballklok spiller, blant annet med fokus på å gjøre spillerne rundt seg gode.

Nå som klubben står uten de rutinerte midtbanespillerne Aksel Berget Skjølsvik og Anel Raskaj, har klubben vært på jakt etter erfarne offensive midtbanespillere, en kategori nysigneringen går inn i.

- Svært godt inntrykk

Alle jeg har pratet med har kun hatt gode ord å si om Sandnes Ulf.

— Roy Miljeteig
Miljeteig legger ikke skjul på at han selv har sportslige ambisjoner, noe han opplever at hans nye klubb har, og som var et viktig element når haugalendingen skulle velge ny klubb.

- Klubben og Bengt Sæternes har gitt meg et svært godt inntrykk, noe som var avgjørende for valget. Med mine sportslige ambisjoner synes jeg den lyseblå drakten passer meg godt, sier Miljeteig.

- Jeg ser nå frem til å komme i gang og til å treffe spillergruppa. Alle jeg har pratet med har kun hatt gode ord å si om Sandnes Ulf. Jeg håper og tror på et godt sportslig år for både klubben og meg selv, avslutter Miljeteig.

Annonse fra Obos-ligaen: