Niende kamp på rad uten tap for rekruttene

Kom tilbake etter å ha ligget under med 1-3 mot Voll.

1. omgang starter med totaldominans fra Sandnes Ulf-rekruttene. Der vi flytter ballen med tempo og er direkte mot Voll.

Det skapes store muligheter, og tar fortjent ledelsen 1-0 ved Erik B. Mauritzen etter 17 minutter.

Samme spillet og tendensene fortsetter etter scoringen, og det bør scores flere mål, men vi er for unøyaktige siste tredjedelen og spolerer bort store muligheter.

Etter 27 minutter slår Voll et lengre oppspill mot Georg Strømstad, som tar ned ballen på kassen og hamrer ballen i mål. Flott prestasjon av hjemmelagets solide angrepsspiller. Samtidig er Sandnes Ulf-forsvaret for passive og dårlig posisjonert i forkant.

Rekruttlaget er kommet ut av rytme på grunn av Voll-spillerne sin innsats og tilstedeværelse. Kampens andre mulighet til hjemmelaget kommer etter samme oppskrift. Langt oppspill der Voll-spillerne er aggressive og gode.

De vinner andreballen og setter fart, og det ender med et nydelig gjennomspill til Anders Haugen, som løper fra Sandnes Ulf 2-forsvaret og setter ballen pent i mål. 2-1 til hjemmelaget etter 35 minutter.

Hjemmelaget fortsetter å vinne alt av dueller og vil klart mest denne perioden. Sandnes Ulf 2 bruker for mange berøringer og gjør ting komplisert.

Etter 40 spilte minutter får Voll et frispark i god posisjon. Det blir slått inn i feltet og Sandnes Ulf-forsvaret blir fryktelig opptatt av ball, uten å ha kontroll på Voll-spiller Ove Nese. Han vinner førsteduell og dunker ballen nydelig i mål. 3-1 til hjemmelaget, men utrolig passivt forsvarspill av bortelaget.

Når omgangen gikk mot slutten og klokken tikket mot 45 min, får Sandnes Ulf 2 straffe etter glimrende forarbeid av Akinbola Akinyemi. Han tar saken i egne hender og forserer forbi alt og alle, før han blir dratt ned i feltet. Erik B. Mauritzen setter straffen sikkert i mål og 3-2 til Voll blir pauseresultatet.

Laget blir enige om i pausen om å trøkke til i duellene og virkelig vise at det bor karakter i laget. I tillegg måtte laget gjøre det som fungerte bra i 1. omgang. Som var å holde balltempo oppe, kontrollere andreballene og starte spillet derfra.

Spillet flyter flott i perioder og det skapes muligheter. Høyere balltempo og det merkes at Voll-spillerne blir slitne av dette. Samtidig jobber Voll-spillerne knallhardt og de ofrer seg i alle dueller.

Flott kombinasjonsspill langs venstresiden ender med at Jøran Osland slår et glimrende innlegg, som Matteo Vallotto på vakkert vis header inn i mål til 3-3 etter 64 minutter.

Kampen fortsetter som den har gjort hele 2. omgang med godt trykk fra Sandnes Ulf-rekruttene. Det skapes store nok muligheter til at gjestene bør dra i land 3 poeng, men kampen ender 3-3.

Voll fortjener mye skryt for innsatsen de la ned og hvor sterke de er i duellspillet. I tillegg har de flere gode spillere i flere posisjoner som viste at de kunne straffe Sandnes Ulf 2 laget.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Kasper Thorstensen - Jo Stålesen, Jesper Lindhardsen, Akinshola Akinyemi, Jøran Osland - Remi Johansen, Herman Kleppa, Andreas Dybevik (C), Akinbola Akinyemi - Erik B. Mauritzen, Matteo Vallotto.

Benyttede innbyttere: Simon Toft, Kayolan Kostadinov, Stian Frafjord

Publisert: 18.09.2018
Skrevet av: Referert av Sandnes Ulf-rekruttene