Rekruttene har startet høsten med 13 av 15 mulige poeng

Sandnes Ulf-rekruttene klatrer på tabellen om dagen.

I høst står Sandnes Ulf 2 med 13 av 15 mulige poeng etter sommerpausen. Senest den siste halvannen uken er det blitt tre poeng hjemme mot Kopervik, og ett poeng borte mot FKH 2

Sandnes Ulf - Kopervik:

Vi møtte et Kopervik-lag som lå godt organisert defensivt og satset på kontringer. Høyt balltempo, og få komme oss inn bak Kopervik-forsvaret, var hovedpunkter for å få strukket dem, men vi slet med å holde høyt nok balltempo og kvalitet i det vi gjorde.

Etter 18 minutter kommer Kopervik sin gode spiss Vatland Olsen seg alt for lett fri på høyresiden, får slått inn til Maxime Lescoute, som kontrollert setter ballen inn i nettet fra 15-16 meter.

Etter denne perioden hever rekruttene seg flere hakk og skaper store muligheter på rekke og rad uten å få uttelling

Det skulle ta 42 minutter før Bojan Zajic dribler seg forbi halve Kopervik-forsvaret, og serverer Kachi på åpen kasse til 1-1. Det blir også pauseresultatet.

I pausen bestemte laget seg for å gå høyt ut og sette press på Kopervik. Samtidig måtte laget bli mer nøyaktige og bestemte i valgene som ble tatt.

Etter 47 min setter innbytter Kayolan Kostadinov opp tempo. Han trer nydelig til Bojan i mellomrom, som etter kombinasjoner med Matteo Vallotto, fører til at sistnevnte sprinter fra forsvaret. Han legger nydelig inn til Kachi, som setter sitt andre mål for dagen til 2-1 til hjemmelaget.

Det skulle være kampen for spolerte muligheter. 6-7 store muligheter ble spolert bort. På slutten av kampen fikk Kopervik noen farlige dødballsituasjoner, men Sandnes Ulf 2 sto godt imot og vinner fortjent 2-1 på hjemmebane.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Kasper Thorstensen - Jo Stålesen, Jesper Lindhardsen, Simon Toft, Axel Kryger (C) - Remi Johansen, Andreas Dybevik, Matteo Vallotto, Erik B. Mauritzen - Bojan Zajic, Kachi.

Benyttede innbyttere: Kayolan Kostadinov, Jøran Osaland, Markus Vik, Kristian Feed.

Neste kamp er borte mot Voll 16.09.2018.

FK Haugesund 2 - Sandnes Ulf 2

1. omgang starter med et voldsomt trøkk fra FKH2. De skaper noen store muligheter, uten å klare å sette dem.

Utover i omgangen har FKH2 ballen klart mest, men vi er godt organisert og ligger fint defensivt slik at vi får flere gode overgangsmuligheter. Vi klarer blant annet å rote vekk en 3 mot 1-situasjon der vi bør score mål. Ellers skaper vi 2-3 andre gode muligheter som fort kunne endt i scoring.

Etter 38 min får FKH2 sin scoring på en dødball der Marko Cosic stiger til værs og header inn 1-0 til hjemmelaget. Fortjent ledelse til pause for hjemmelaget.

Laget ble enige i pausen om at FKH2 ville fortsette å gi vekk ballen i gunstige posisjoner. Slik at det var opp til oss å være nøyaktige nok i overgangene.

Det startet rotete. FKH2 spiller på seg noen brudd uten at vi klarer å utnytte dem godt nok. Samtidig ser vi tendenser til bedre organisering defensivt og offensivt for det unge Sandnes Ulf 2-laget.

FKH2 kommer til et stolpetreff og en annen gedigen mulighet fra Cosic, men det står fortsatt 1-0 til hjemmelaget.

Etter 87 minutter får vi frispark fra 25 meter. Erik B. Mauritzen stiller seg opp og får til et skudd som "flakker" litt. Keeper gir retur og midtstopper Jesper Lindhardsen er først på ballen og kriger den inn i mål, og dermed 1-1 i Haugesund!

Totalt sett en veldig godt gjennomført bortekamp mot et forsterket FKH2 lag. Det er stor fremgang kontra vårsesongen, og laget har tatt flere skritt i riktig retning kollektivt og individuelt.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Kasper Thorstensen - Jo Stålesen (C), Jesper Lindhardsen, Christoffer Hoff, Jøran Osaland - Kristian Feed, Kaloyan Kostadinov, Matteo Vallotto, Anders E. Schreuder - Erik B. Mauritzen, Markus Vik.

Benyttede innbyttere: Stian Frafjord, Andre Rossavik.

Publisert: 12.09.2018
Skrevet av: Referert av Sandnes Ulf-rekruttene