Rekruttene med sterk seier i Nisja-comeback

Slo opprykksjagende Åkra på bortebane.

Annonse:
Sandnes Ulf-rekruttene har fått en meget god start på høstsesongen med to strake seire, og mandag kveld ble 2. plasserte Åkra slått 4-2 på bortebane.

1. omgang var preget av mye kriging som forventet på en vanskelig og hard bane. I tillegg var den veldig tørr, noe som gjorde det vanskelig å opprettholde balltempo.

Midtveis i 1 omgang bestemmer Vegard Aasen seg for å ta saken i egne hender. Han vinner en viktig andreball, og forserer 4-5 meter før han klinker til fra 25 meter, rett i vinkelen. Nydelig scoring og 1-0!

Etter scoringen fører vi an kampen en periode uten å klare å utnytte de mange overgangsmulighetene vi får. Kjekt å se Vidar Nisja tilbake i spill. Han vinner dueller, klarer å holde på ballen og gjøre noe konstruktiv med den.

Et noe billig frispark til Åkra blir tatt raskt. Vi sover i timen og blir tatt på senga av den gode serven til Åkra-kaptein J. Haringstad som stiger til værs og header inn utligningen til 1-1. Veldig god prestasjon å heade inn den ballen, men dårlig prestasjon av oss og ikke forstyrre Åkra-kapteinen enda mer.

Åkra tar mer og mer over etter scoringen sin, og vi her heldige som ikke ligger under til pause. Deniss Korneiciks redder oss 3-4 ganger og holder oss inne i kampen. 1-1 til pause.

2. omgang starter veldig rotete med mye duellspill, men vi står godt i mot. Deniss fortsetter å holde oss inne i kampen. Ved ca 28 min igjen på klokken bestemmer Kachi seg for å ta saken i egne hender. Han får en pasning fra Akinbola. Deretter gjør Kachi alt selv, og passerer 3 Åkraspillere før han kontrollert setter ballen i mål med sin venstrefot.

Like etter tar Akinbola med seg ballen 30-40 meter og forserer rett gjennom Åkra-forsvaret og spiller uselvisk på tvers til innbytter Andre Rossavik, som enkelt kan bredside ballen i mål. Utrolig steg på Akinbola ved denne situasjonen!

Så blir det spenning igjen i kampen da Rasmussen scorer på et frispark rett utenfor 16-meteren med sin slepne venstrefot. Godt plassert skudd og 2-3. Det blir hektiske sluttminutter med flere lange baller fra begge lag. Heldigvis klarer Rossavik og krige til seg et langt oppspill, tar med seg ballen inn i boks og blir tatt. Dommer gjør helt rett og dømmer straffe. Vegard Aasen er sikker og sender keeper feil vei og 2-4 seier til Sandnes Ulf rekruttene mot topplaget Åkra.

Laget som startet: Deniss Korneiciks - Jo Stålesen, Jesper Lindhardsen, Martin Juul (C), Lars H. Aarsheim - Simon Toft, Vidar Nisja, Vegard Aasen, Akinbola Akinyemi - Kachi, Erik B. Mauritzen

Benyttete innbyttere: Kristian Feed, Jøran Osland, André Rossavik, Anders Schreuder.