Rekruttene startet høstsesongen med seier

Nok en seier mot Hinna.

1. omgang bar preg av at Hinna er et fysisk sterkt lag som er godt organisert, og spilte på sine styrker.

De har solide spillere i hvert ledd og gikk til pause med 1-0-ledelse. Vi roter mye på siste tredjedelen av banen og er veldig lite nøyaktige.

Vi skrur opp tempo etter hvilen og feier over Hinna de første 25-30 minuttene av 2. omgang. Først scorer Kachi etter et glitrende innlegg av Mauritzen, 1-1!

Deretter skaper vi store muligheter på rekke og rad, før Kachi legger på til 2-1 med et hardt og velplassert skudd. Deretter er Mauritzen på farten og legger på til 3-1 etter godt forarbeid av Bojan.

Etter det tredje målet og 3-1-ledelse tar Hinna over banespillet. De trykker oss bakover, og vi sliter med å organisere oss godt nok. De får fortjent sin 2-3-redusering.

De neste minuttene blir nervepirrende med mye frem og tilbake av begge lag. Derfor var det utrolig deilig når Vegard Aasen plukker opp en løs ball av keeper, og legger ballen rett i mål til en fortjent 4-2-seier til Sandnes Ulf-rekruttene.

Vi skaper de største sjansene, men Hinna er effektive og dyktige.

Sandnes Ulfs lagoppstilling: Kasper Thorstensen - Jo Stålesen, Jesper Lindhardsen, Martin Juul (C), Lars Henrik Aarsheim - Daniel Edvardsen, Anders Schreuder, Vegard Aasen, Bojan Zajic - Kachi, Erik B. Mauritzen.

Benyttede innbyttere: Jøran Osland, Simon Toft, Kaloyan Kostadinov, Markus Vik, Matteo Vallotto.