Knepent 2-3-tap mot Staal

Skapte spenning på slutten med to sene scoringer

Annonse:

Rekruttene har rent resultatmessig ikke fått en pangstart på sesongen. Etter 0-2-tap mot Viking 2 i den første kampen, jaktet Sandnes Ulf-rekruttene årets første poeng borte mot Staal Jørpeland, hvor Jørpeland stadion sjeldent har vært en enkel arena å plukke med seg poeng.

Og slik ble det også denne aprildagen. Staal tok ledelsen midtveis i 1. omgang, og doblet ledelsen omtrent rett etter avspark i 2. omgang. Når de svarte og grønne gikk opp til 3-0 etter 67 minutter virket kampen kjørt.

Men kun to minutter etter 3-0-scoringen ble vertene redusert til ti mann. Arne Einarsen skapte spenning med sin 1-3-scoring ti minutter før slutt, og Marius Ree skapte ytterligere spenning da han satte inn 2-3 på overtid.

Nærmere kom aldri rekruttene, som dermed gikk på sitt andre strake tap. Nå venter Brodd hjemme mandag 1. mai klokken 16:00.

PS! Petter Stangeland ble feilaktig oppgitt til å være med i rekruttroppen før kampstart.

Disse startet: Anders Bauge, Jonas Tveit, Magnus Kalvig, Nikolai Aas, Jo Stålesen, Inge Løge, Vetle Hellestø, Arne Einarsen, Sjur Lothe, Vegard Aasen, Jacob Aanonsen.

Benyttede innbyttere: Idris Ahmed Omar, Carsten Heggdal, Marius Ree.