Johansen: - En klubb med gode ambisjoner

Remi Johansen går fra Brann til Sandnes Ulf.

Annonse:

Remi Johansen har skrevet under en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf. Midtbanespilleren kommer fra Brann.

26-åringen kommer med mye Tippeliga-erfaring fra Tromsø, hvor han spilte A-lagsfotball fra 2009 til og med 2015. I denne perioden fikk han 167 seriekamper.

Johansen forteller at han følte seg veldig ønsket fra første sekund av Sandnes Ulf.

- Bengt Sæternes har vært på meg helt siden det begynte å komme rykter om at Brann var villig til å la meg gå. Og det var veldig viktig for meg at jeg var ønsket i en tidlig fase.

- Etter å ha tatt en prat med klubben, og fått sett meg rundt her, så er jeg overbevist om at jeg har gjort et godt valg. Det virker bunnseriøst i klubben, og det er en klubb med gode ambisjoner, sier Johansen.

Kjøp #MedUansett-kort for 2017-sesongen her.

Ambisiøs spiller

Jeg er overbevist om at jeg har gjort et godt valg.

— Remi Johansen
Etter en drøss med Tippeliga-kamper for Tromsø gikk han til Brann foran 2016-sesongen. Der fikk han 11 obligatoriske kamper for laget som til slutt endte på sølvplass.

- Jeg er en ambisiøs spiller, og jeg har en enda mye mer jeg vil oppnå med fotballen. For meg personlig handler det nå å få satt meg på fotballkartet igjen etter et år med lite spilletid.

- Jeg tror Sandnes Ulf er en perfekt klubb for nettopp det. Jeg gleder meg veldig til å bidra her, og vi skal gjøre en veldig god sesong, legger han til.

(artikkelen fortsetter under videospilleren)


- Han har sulten som trengs

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, er glad for å få en kapasitet som Johansen til Sandnes Ulf, i tillegg at han mener det er positivt at en kapasitet som Johansen velger Sandnes Ulf.

- Vi får en rutinert spiller med mye erfaring fra Tippeligaen. I tillegg er han allsidig, sier Espedal til SandnesUlf.no.

Og sistnevnte har vært viktig ettersom midtbanen er den posisjonen Sandnes Ulf har mistet flest spillere i etter 2016-sesongen.

- Vi har hatt fokus på å få inn spillere på midtbanen. Vi har jaktet spillere som har en blanding av erfaring og gode kvaliteter, og ikke minst at de vet hva som kreves for å spille på dette nivået.

- Og vi opplever at Johansen har akkurat den sulten som trengs for og lykkes i OBOS-ligaen, understreker Espedal.

- Troppen begynner å se veldig bra ut

Johansen spilte én sesong for Tromsø i OBOS-ligaen når laget rykket opp i 2014.

- Vi vil også skryte av Brann som har vært veldig løsningsorienterte med tanke på å få overgangen i orden.

- Nå synes vi troppen begynner å se veldig bra ut, og vi er fornøyd med blandingen av rutine spillere og unge spillere, avslutter Espedal.

Annonse fra Obos-ligaen: