Sandnes Talent til semifinale i Ove Helgesen Trophy

Sandnes Talent G04 har tatt seg til Semifinale, hvor de møter Danske Midtjylland i kveld klokken 19:00.

Annonse:
 Sandnes Talent gutter 04 er denne uken invitert til Ove Helgesen Trophy og har bitt godt fra seg. Guttene havnet i samme gruppe som Lørenskog, FK Fyllingsdalen og Polske Legia Warszawa. De lyseblå gikk seirende ut fra gruppespillet, etter seiere mot begge de norske lag og et uavgjort resultat mot Legia Warszawa. 

I formiddag møtte Sandnes Ulf Talentene IK Start i kvartfinale. I en jevnspilt kamp trakk de lyseblå det lengste strået og tok en sterk 1-0 seier. Dermed møter guttene Danske Midtjylland til semifinale dyst i kveld klokken 19:00. I morgen spiller guttene finale/bronsefinale mot enten Russiske CSKA Moskva eller Engelske Tottenham.

Sandnes Ulf spillerutvikler, Owe Salvesen, er veldig fornøyd med måten guttene har håndtert ting både på og av banen. Guttene har oppført seg eksemplarisk ved å vise både punktlighet og høflighet. Sandnes Ulf Talent har tatt seg til i semifinale som det eneste Norske laget og vil havne bedre plassert enn minst 12 lag. Det er vi veldig fornøyd med, avslutter Salvesen.

PS: ba.no sender enkelte kamper fra turneringen. Det er enda ikke avgjort om Sandnes Ulf Talent - Midtjylland sendes.

Annonse fra Obos-ligaen: