Sandnes Ulf kjører italiensk i syv år fremover

Sandnes Ulf har inngått tidenes lengste samarbeidsavtale.

Annonse:
Etter en grundig evaluering har klubben blitt enige med utstyrsleverandøren Macron om en 7-årig samarbeidsavtale. Det er en historisk avtale og den beste utstyrsavtalen noen sinne, en avtale hvor blant annet sportslig suksess vil bli premiert.

Det er samtidig den lengste samarbeidsavtalen klubben noen sinne har inngått.

- Dette er en veldig god avtale som dekker hele klubben, både topp og bredde, på en veldig bra måte. Klubbens nye stadion vare også ett viktig element og MACRON skal inn med egen klubbshop i stadion.  Vi er glade for å komme på laget til Macron, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

Macron STORE

Etter et 5-årig samarbeid med den danske utstyrsleverandør hummel blir det altså italienske Macron frem til minst 2024. Macron har vokst seg til å bli en solid merkevare i Norge de siste årene, og har i 2017-sesongen avtale med tre Eliteserie-klubber.

Frem til stadion står klar vil det være mulig å kjøpe produkter på en egen mobilshop, og på utvalgte tidspunkt på Ulf-huset.

- Vi skal være tett på være medlemmer, og tilby gode produkter som de har forespurt, forteller Espedal. Vi skal effektivisere logistikk med lokale leveranser og klubbkolleksjoner på Internett.

Macron skal også levere spesialdesign på flere spennende produkter til klubbens medlemmer. For barne- og ungdomsavdelingen innebærer det med andre ord at den nye draktsponsoren vil pryde helt nye drakter fra neste år, hvor Lyse-logoen vil være på brystet på draktene som ny hovedsponsor for barne- og ungdomsavdelingen.

- Glad for historisk samarbeid

Vi er stolte av å få mulighet til å jobbe sammen Sandnes sitt flaggskip.

— Martin Fauskanger, Macron
Macron er en italiensk utstyrsleverandør med hovedsete i Bologna i Nord-Italia. Sandnes Ulf føyer seg inn i rekken av eliteklubber som Lazio, Bologna, Nice, Crystal Palace, Stoke og flere i Europa.

I Norge er det Skandinaviske Sportsimport AS som har distribusjonsansvaret. Macron Norge har i dag kontorer over hele landet.

- Vi er svært glad for dette historiske samarbeidet med Sandnes Ulf. Vi vil samarbeide tett med klubben rundt salg av supporterutstyr, og samtidig bruke nye Sandes Stadion som lokal «hub» for de andre lokale samarbeidsklubbene. Macron Store-konseptet er kommet til Norge for å bli, forteller daglig leder i Macron Norge, Martin Fauskanger.

- Vi er stolte av å få mulighet til å jobbe sammen Sandnes sitt flaggskip, avslutter Fauskanger.

Kontakt:

  • Daglig leder Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, tlf 415 06 890
  • Daglig leder Macron Norge, Martin Fauskanger, tlf 940 555 05
Annonse fra Obos-ligaen: