Sandnes Ulf knuste serielederen

Sjekk scoringene og jubelen i garderoben etter den sterke 3-0-seieren mot Glimt.

VIDEOER LENGER NED I SAKEN!

Bodø/Glimt hadde kun gitt fra seg 2 poeng så langt på de første 6 kampene. Det var før de kom til "Fort Sandnes Stadion", hvor Sandnes Ulf sprudlet foran de 1910 tilskuerne.

De lyseblå ga seg ikke før det sto hele 3-0 i målprotokollen. Kjell Rune Sellin sørget først for 1-0 alene med keeper i 1. omgang, før Tomas Kristoffersen banket inn et frispark fra 18 meter midtveis i 2. omgang.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Da Kent Håvard Eriksen klinket ballen i vinkelen som et prosjektil kort tid før slutt, var 3-0-seier et faktum.

Sandnes Ulf er med det kun 1 poeng fra 1. plassen, og har samme poengsum som Start på 2. plass. Og nettopp sistnevnte venter på Sparebanken Sør Arena førstkommende tirsdag.

Publisert: 13.05.2017
Skrevet av: Tekst: Morten Wiik Larsen, Foto: Rune Eikeland