Se høydepunktene fra målkalaset på Jessheim

Målkalas da det endte uavgjort på Jessheim Stadion.

Annonse:
 De lyseblå fikk en drømmestart på kampen, da Kent Håvard Eriksen satte 1-0 med under minuttet spilt. Første omgang ble spilt med høyt tempo og inneholdt en flust av sjanser. I det 44 minuttet fikk Ull/Kisa spiller Nicolay Solberg perletreff fra egen halvdel og satte med det utligningen etter flere store Ull/Kisa sjanser tidligere i omgangen.

Andre omgang byr også på fyrverkeri. Ødemarksbakken sklir tidlig i omgangen inn 2-1 til hjemmelaget. Kjell Rune Sellin blir senere i omgangen felt og får straffespark. Sellin tar straffen selv og gjør ingen feil. I det 84 minuttet setter Ødemarksbakken sitt andre for dagen og Ull/Kisa tar igjen ledelsen. Svært gledelig, så gir ikke de lyseblå opp og det resulterer i utligning i det 88 minuttet og Sellins andre mål i kampen. De lyseblå var nære å ta med seg alle tre poengene hjem til Sandnes etter Mads Nielsen treff tverrliggeren på overtid.

Sandnes Ulf: Saku Sahlgren; Viljar Vevatne, Mads Nielsen, Nicolai Geertsen, Kenneth Sola; Kristian Brix, Tomas Kristoffersen, Roy Miljeteig; Oddbjørn Skartun, Kjell Rune Sellin, Kent Håvard Eriksen.