Sellin til Sandnes Ulf: - De vet hva jeg står for

Kjell Rune Sellin leverte varene for Sandefjord i OBOS-ligaen 2016. Nå gleder han seg til å bidra for Sandnes Ulf.

Torsdag signerte Sandnes Ulfs angrepsspilleren Kjell Rune Sellin på en 2-årskontrakt. Angrepsspilleren scoret 14 mål i OBOS-ligaen for Sandefjord i årets sesong, og ble med det toppscorer for laget som rykket opp til Tippeligaen.

Spilleren, med bakgrunn fra blant annet Rosenborg, Aalesund, Hødd og Kongsvinger, er klar på at han ønsker å være med å kjempe i toppen med sin nye klubb Sandnes Ulf.

- Jeg valgte blant annet Sandnes Ulf fordi jeg tror klubben kommer til å være med oppi der. Sandnes Ulf er en toppklubb som senest i år kjempet i toppen av OBOS-ligaen, og som også har flere år i Tippeligaen i nyere tid. Helhetsinntrykket gjorde at jeg valgte å signere for Sandnes Ulf, sier Sellin til SandnesUlf.no.

- I tillegg byr denne regionen på gode muligheter også utenfor banen, som betyr mye for meg med tanke på familien min, fortsetter trønderen.

Han forteller at han også snakket godt med hovedtrener Bengt Sæternes underveis.

- Jeg hadde en veldig god tone med Bengt når han tok kontakt, og det betyr også litt at han er tidligere toppspiss. Jeg er en spiller som er veldig åpen for nye inputs, og jeg ønsker å utvikle meg videre til enhver tid. Og Bengt som gammel storscorer har sikkert noen triks i ermet, sier Sellin og smiler.

Engblom-erstatter?

I 2014-sesongen scoret han 15 mål for Sandefjord i 1. divisjon, og året før leverte han ni scoringer på samme nivå med samme klubb. Under intervjuet ligger dagens utgave av Sandnesposten foran ham, hvor han blir slått opp som Pontus Engblom-erstatteren.

- Hva tenker du om nettopp det, og de forventningene som nå kommer ettersom Engblom ble toppscorer med sine 26 scoringer?

- Jeg kommer som Kjell Rune Sellin, og Bengt vet hva jeg står for, og hva jeg kan bidra med. Det der er ikke noe jeg tenker så mye på. Jeg er en hardtarbeidende spiller som jobber på absolutt alt, og som alltid vil true bakrommet til motstanderens forsvar, sier Sellin.

KJØP #MEDUANSETT-KORT FOR 2017-SESONGEN

- Det blir spennende

Selv om det er tidlig på året ennå, føler Sellin seg trygg på at laget blir å regne med i neste års OBOS-liga. Han trekker frem at det blir naturlig å regne med Bodø/Glimt som kommer fra Tippeligaen, i tillegg til at han tror Jerv også vil være oppi der. 

- Du vet aldri hva du får i OBOS-ligaen så jevnt som det er, men spennende blir det uansett. For vår del handler det først og fremst å levere stabile prestasjoner gjennom hele sesongen.

- Og det skal vi klare med å være tydelige på våre mål, og deretter gjøre en profesjonell jobb i forhold til målet, samt jobbe beinhardt på hver eneste trening for å nå det målet vi setter oss, avslutter han.

Jeg hadde en veldig god tone med Bengt når han tok kontakt, og det betyr også litt at han er tidligere toppspiss.

— Kjell Rune Sellin

Annonse fra Obos-ligaen: