Selvik solgt til Odd: - Riktig steg for meg

Egil Selvik solgt til Eliteserie-klubben Odd.

Annonse:

Egil Selvik sammen med Odd-trener Dag Eilev Fagermo på La Manga. Foto: odd.no

Sandnes Ulfs talentfulle målvakt Egil Selvik er solgt til Eliteserie-klubben Odd, og 21-åringen har signert en 4-årsavtale med den ærverdige Skiens-klubben.

Selvik hadde ett år igjen av kontrakten med Sandnes Ulf, og signerte under kontrakten med Odd på La Manga lørdag formiddag.

- Jeg har følt meg sterkt ønsket av Odd i hele prosessen, og dette føles som et riktig steg for min utvikling. De har et godt apparat på keepersiden, og jeg er trygg på at dette er et godt valg for meg nå, sier Selvik til SandnesUlf.no.

Gandalitten leverte en solid sesong under låneoppholdet i Nest-Sotra i OBOS-ligaen i fjor, og interessen for keeperen har vært stor.

- Jeg hadde selvsagt håpet å få mer kamper under beltet for A-laget i Sandnes Ulf. Samtidig er jeg veldig takknemlig for tiden jeg har vært her etter at jeg kom fra Ganddal. Det har vært et godt miljø her, og klubben har igjen vist at de utvikler spillere videre, forteller Selvik.

- Plutselig møtes veiene våre igjen, man vet aldri i fotballen.

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, skulle gjerne sett Selvik i lyseblått i år, men har forståelse for valget.

- Vi så frem til en sesong med Selvik hos oss, men nå ble det ikke sånn. Egil var klar på at dette var en mulighet han ville gripe, samt at Odd tilbudte oss en pris vi mener var riktig for Selvik, sier Espedal.

- Dette er en del av vår strategi med spillerlogistikk. Vi håper Egil lykkes i Odd, og ønsker han lykke til, avslutter Espedal.

Annonse fra Obos-ligaen: