Skartun signerer for Sandnes Ulf

Ble Sandnes Ulf-spiller mandag morgen.

Sandnes Ulf styrker den offensive rekka ytterligere med signeringen av Oddbjørn Skartun. Den tidligere Bryne-, FKH-, Vard og Sogndal-spilleren knytter seg til klubben på en 1-årskontrakt.

28-åringen signerte under kontrakten mandag morgen, og han deltar på sin første treningsøkt med de lyseblå mandag morgen på Bogafjell. 

Sandnes Ulf har et veldig spennende lag i år.

— Oddbjørn Skartun
- Det er veldig kjekt å få dette på plass, og jeg gleder meg til å begynne i Sandnes Ulf. Jeg ser frem til å kunne bidra for laget, sier Skartun til SandnesUlf.no.

- Hvorfor falt valget på Sandnes Ulf?

- Bengt Sæternes og Sandnes Ulf viste interesse for meg, og Sæternes presenterte planene for årets sesong. Det synes jeg så veldig bra ut, og Sandnes Ulf har et veldig spennende lag i år. Dette var noe jeg absolutt hadde lyst å være med på, forteller han.

Lagspiller

Angrepsspilleren har spilt for Bryne de siste fire sesongene, og har frustrert mangt et forsvar gjennom sine år i OBOS-ligaen. Han har scoret totalt 43 seriemål for Bryne siden 2013, hvor sistnevnte var hans mestscorende med hele 16 scoringer.

BLI MED PÅ LAGET - KJØP #MEDUANSETT-KORT FOR 2017

Skartun har vært innom Tippeliga-spill med FK Haugesund i 2012, og Sogndal-karen legger ikke skjul på at spill i Eliteserien fortsatt er noe han drømmer om.

- Personlig har jeg veldig lyst til å rykke opp til Eliteserien. Veien mot dit er ved å jobbe knallhardt for laget, og jeg vil absolutt karakterisere meg som en spiller som en lagspiller, sier Skartun.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Skartun (i midten) feirer en av sine 43 seriemål for Bryne. Foto: brynefk.no.
Skartun (i midten) feirer en av sine 43 seriemål for Bryne. Foto: brynefk.no.

Tror Sandnes Ulf kan kjempe i toppen

Annonse:
Han ser for seg 3-4 lag som kommer til å kjempe i toppen av OBOS-ligaen, og tror Sandnes Ulf er et av lagene som kan være med i toppen. 

- Det er alltid et rotterace i OBOS-ligaen, og divisjonen er både jevn og vanskelig. Det blir interessant å se hvordan det slår an at kun to lag rykker ned i år, sier han.

- Jeg ser for meg at vi møter flere lag som er mer opptatt av eget spill, kontra fysisk fotball som har vært vanlig å se de siste årene. 

Med signeringen av Skartun, får altså Sandnes Ulf enda et offensivt blad i rekka, en rekke som allerede har scoret ni mål på to treningskamper.

- Nå får vi enda mer slagkraft offensivt. Vi synes det er veldig kjekt at Skartun valgte oss, og har veldig tro på at han vil markere seg i den lyseblå drakten, avslutter daglig leder Tom Rune Espedal.

Annonse fra Obos-ligaen: