Sliteseier hjemme mot Kåffa

Da Sødlund ble utvist fem minutter ut i andre omgang, handlet det meste om å sikre tre poeng. 3-1 ledelsen holdt helt inn etter heroisk innsats fra de lyseblå krigerne. Seieren sørget for at vi fortsatt er ubeseiret på Øster Hus Arena.

Gjestene fra hovedstaden kom fra en tøff kamp mot Lillestrøm tidligere i uken. Men det var tydelig at de var ute etter en lyseblå skalp. KFUM åpnet agressivt og presset hjemmelaget de første minuttene. Det var også gjestene som kom til de første halvsjansene.

Landros menn var godt forberedt på hva som ventet dem og lå disiplinert og kompakt i forsvar. Der «Kåffa» var upresise, var de lyseblå dødelig effektive. Etter halvtimen spilt vant energiske Tadesse ballen høyt i banen. Et KFUM i ubalanse kom i undertall og Eriksen ekspederte kontant pasningen fra Tadesse i mål. Få minutter etter ble dagens tilskuere vitne til et praktmål. Hoseth får ballen etter et KFUM hjrøenspark. Legger ballen til rette på nesten 30 meter og klinker den utagbart bak Vestly Heigre.

Sandnes Ulf var i føringen bare minutter etter. «Kåffa»målvakt bommer på en klarering. Der er Johannes Nunez Godoy i feltet og setter inn sitt første mål for klubben. De lyseblå går inn i gaderoben til pause med en noe heldig ledelse.

Andre omgang er bare tre minutter gammel før vi får servert et godt angrep av hjemmelaget. Etter litt frem og tilbake havner ballen i gjestenes mål etter et uheldig selvmål av KFUM spiller Mahnin. 3-1 ledelse og god start på omgangen. Enn så lenge.

Bare minutter etter får André Sødlund dagens andre gule kort. Fra der av og inn blir det en forsvarskamp for Sandnes Ulf. En forsvarskamp de løser bra. KFUM slipper lite til og i sluttminuttene har faktisk de lyseblå sjansen til å øke med både ett og to mål. Allikevel trekker de fleste et lettelsens sukk når dommerenblåser for full tid. En seier mot et meget godt «Kåffa» lag og en sier som viser mentaliteten og innsatsen i laget. En seier som tar oss til en foreløpig tredje plass på tabellen.