Spisstalent signert for tre år i lyseblått!

Et av landets mest spennende spisstalent signerte i dag en 3-års avtale med Sandnes Ulf Toppfotball. Vi er strålende fornøyd med å ha med oss Artan Memedov i A-lagsstallen.

Annonse:

Memedov er født i 2004. 15 åringen har gått gradene i Sandved IL før han kom i søkelyset til Sandnes Ulf. Han har vært i klubben de siste to årene, og nå mener sportslig ledelse at han er klar for neste steg som profesjonell spiller.

– Artan er et lysende eksempel på godt samarbeid i Sandnesfotballen, skryter daglig leder Tom Rune Espedal. – Vi ønsker å takke Sandved for god dialog i utviklingen av denne spilleren, sier han videre. – Vi satser på unge, lokale spiller og gleder oss til å utvikle flere talenter i årene som kommer. Det blir veldig spennende å følge Artan fremover, avslutter Espedal. 

IMG_0818
En fornøyd Artan Memedov signerer sin aller første proffkontrakt.

 

Klubbens spillerutvikler Owe Salvesen har vært en viktig bidragsyter og er nå veldig glad for at Memedov får sjansen til å vise seg frem på dette nivået. – Artan er en meget fotballsmart spillertype. Han er kjapp og tar stort sett alltid de rette avgjørelsene på banen. Jeg gleder meg stort til å se hvilke steg han tar videre, smiler en fornøyd Salvesen. – Han er nok vår neste spiller på aldersbestemte landslag, og har allerede vært med på flere nasjonale talentsamlinger. Det er også utrolig gøy å se at han også viser igjen på treningene med A-laget. Gutten har en stor fotballfremtid foran seg, og vi i Sandnes Ulf skal hjelpe han å utvikle seg videre, sier spillerutvikleren.

IMG_0821
Artan sammen med pappa Memedov.

 

Annonse fra Obos-ligaen: