Se alle høydepunktene fra Start - Sandnes Ulf

Sandnes Ulf kom til kort mot IK Start og tapte til slutt 5-1 i Sørlandshallen.

Sandnes Ulf tapte dagens treningskamp borte mot effektive Start. Fjorårets Tippeligalag startet kampen best og kom til et par gode muligheter de første 15 minuttene. De lyseblå kjempet seg etterhvert godt inn i kampen og styrte mye av banespillet den siste halvtimen før hvilen. Når lagene gikk til pause stod det fortsatt 0-0, uten de helt store sjansene.

Start tok initiativet i den andre omgangen og satte to baller i mål de første ti minuttene etter hvilen, etter mål på innlegg og etter et flott skudd av Salvesen. Kent Håvard Eriksen reduserte for de lyseblå åtte minutter senere på et skudd innenfor sekstenmeteren. Etter Ulfs redusering fortsatte Start trykket, og det gav resultater. Start økte sin ledelse til 3-1 etter en uheldig involvering av Høidahl. De to siste målene kom begge fra dødballer. Ibrahim konverterte Starts straffespark, før Aase satte punktumet med 5-1 på et godt frispark fra tjue meter.

Kampfakta: Vorthoren, Start (1-0). Salvesen, Start (2-0). Eriksen, Sandnes Ulf (2-1). Antwi, Start (3-1). Ibrahim, Start (4-1). Aase, Start (5-1).

Sandnes Ulf: Sahlgren; Vevatne, Kryger, Geertsen, Olsen; Johansen, Krisoffersen, Nisja; Miljeteig; Stangeland, Sellin.

Benyttede innbyttere: Høidahl, Dybevik, Zajic, Larsson, Eriksen og Aasen.