Tap mot tabelltoppen Tromsø

Det var duket til fest da Sandnes Ulf tok i mot 100-års jubilanten Tromsø til kamp på Øster Hus Arena. Med et forrykende flomlys-show og tv-sendt kamp på Eurosport som ramme rundt kampen skulle de lyseblå videreføre den gode hjemmeformen. Gjestene ville det annerledes.

Annonse:

– Vi har tatt store steg, og det går i riktig retning, hevdet hovedtrener Steffen Landro rett etter kampen i går. – Vi ser mer solide ut, tar riktige valg, men må selvfølgelig opp i ringen og slutte å gjøre personlige feil. Med tre mål i sekken er det vel vanskelig å være uenig. Det er heller ikke vanskelig å være uenige i at Tromsø vant helt fortjent på Øster Hus Arena. De var solide i alle spillets faser og satte inn målene på akkurat riktige tidspunkt.

Akkurat da kampen var i ferd med å sette seg i første omgang utnytter Tromsø et dårlig utspill fra Aslak Falch. Kittolano er nådeløs og sender Tromsø opp i ledelse. Minutter etter halter Falch av banen i sin hjemmedebut. 

Et par forsøk fra de lyseblå, men aldri nok til å sette Tromsø-keeper på prøve. 0-1 til pause, men fortsatt muligheter til å få noe ut av kampen. Bare fire minutter ut i andre omgang snapper Tromsø-spiss Azemi opp en retur fra Pål Vestly Heigre og øker ledelsen. Med Daniel Bertsen sitt mål og 0-3 er kampen over. Selv om Sandnes Ulf gjør litt omrokkeringer, blir det aldri særlig farlig fremover. Sesongens andre hjemmetap er dermed et faktum og Tromsø topper fortsatt tabellen.

Neste kamp er borte mot Raufoss på fredag. Da har gutta litt å revansjere.


Annonse fra Obos-ligaen: