Team Sandnes G13 på Hamar

Team Sandnes G13 (født 2006) var 13.-14. April i Hamar for å delta på Nasjonalt tiltak, der de møtte KFUM, Mjøndalen, Bodø/Glimt og Strømsgodset.

Annonse:

Fra treningsgruppa på 26 spillere reiste 16 spillere sammen med 3 ledere lørdag morgen for å prøve seg mot andre toppklubber. Spillere i treningsgruppa kommer fra Sandnes Ulf, Hana, Ganddal, Bogafjell, Lura, Dirdal, Høle og Sandved, der vi har en god dialog med både trenere og ledere. Det var også kjekt å se at flere foreldre og familie reiste den lange veien til Hamar for å se fotball i strålende påskevær. Trenerne som var med på turen var Trond Erik Bertelsen, Arnt Ove Braut og Ole Martin Øgaard. 

I helgas første kamp møtte vi KFUM, som kommer fra Oslo. Dette var en kamp vi opplevde som solid for egen del, som resulterte i 3-1 seier etter mål fra Hana-gutten Ramin og Sandnes Ulf-spilleren Aleksander (x2). KFUM kom ikke til så mange sjanser, og vi var fornøyde med både angrepet og forsvarsspillet vi leverte. Alle spillerne i troppen fikk også kommet inn på banen, mens stakkar Ola kastet inn håndkleet med vond rygg etter få minutter. Til tross for at KFUM trener sammen hele tiden, leverte vi en god prestasjon mot samspilte østlendinger.

I lørdagens andre kamp møtte vi Mjøndalen. Mjøndalen er etterhvert et kjent navn i norsk fotball, og var et samlingslag som trener sammen 3 ganger i uka, som kom fra en overbevisende 2-1 seier mot Strømsgodset. Mjøndalen var et bra, samspilt lag hvor vi ikke hang helt med fra start. Mjøndalen flyttet ball hurtig og aggressivt, som medførte at de tidlig fikk uttelling i form av mål. Fra Sandnes sin side opplevde vi at gruppa ikke var helt klar for kamp, og kanskje var litt for selvsikre etter KFUM-kampen. Resultatet ble til slutt 3-1, etter at Jakob fikk pyntet litt på resultatet etter et flott frispark.

På søndag morgen møtte vi Bodø/Glimt. Bodø har etter hvert opparbeidet seg et bra rykte på spillerutvikling, og er ofte bra i spill. 2006-gjengen deres var intet unntak, og vi fikk en flott kamp som bølget frem og tilbake. Det ble en jevn kamp, som der samspilte nordlendinger flyttet ball rundt uten å komme til de store sjansene, mens vi fikk noen gode overganger som gikk hurtig i lengderetning. Stillingen ble til slutt 1-0, etter at William scoret på et innlegg.

I helgas siste kamp møtte vi Strømsgodset. Etter å ha spilt 3 kamper på under 24 timer og kun ha 4 innbyttere tilgjengelig, var ikke rammene helt som vi hadde håpet. Det ble allikevel en bra kamp, der vi sitter igjen med et inntrykk av vi har et lite steg opp til Buskerud-lagene. I denne kampen var små, tekniske Godset-spillere kjappe til fots, og hadde flere gode angrep. Vi ble løpende litt etter, men fikk fremdeles med oss et greit resultat i en ok prestasjon. Etter å ha havnet under 3-0 til pause vinner vi 2. omgang 2-1, og får 4-2 som sluttresultat etter mål av Jonah fra Sandnes Ulf og Ramin fra Hana.

Alt i alt får vi fire gode referanser, og opptelling til slutt gir oss to seire og to tap fordelt på fire bra kamper. Vi klarer oss helt greit, men sitter også igjen med tegn på at vi har noe å gå på opp mot de beste i landet, der tempo i spill og med ball, tekniske ferdigheter og relasjoner i gruppa er de største ulikhetene.

En stor takk til foreldre som bidrar og hjelper til, og til arrangøren HamKam for et bra opplegg.

På vegne av trenertrioen

 

Troppen som reiste over:

Aleksander Jelsa

Daniel Arifagic

Deivid Bruzas

Even Aadneram

Jakob Eikeland

Jonah Granberg

Jonathan Paulsen

Marcus Bjerk

Mathias Melum Hansen

Noah Bertelsen 

Ola Braut

Oscar Høiness Johnsen

Pelle Høie Holgersen

Ramin Al-Amirtaha

Valmir Thaqi

William Langeland

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: