Tre poeng på Hamar

Sandnes Ulf vant 3-2 over HamKam etter scoringer av Simon Colina, Vegard Erlien og Tapio Heikkilä.

Annonse:

HamKam - Sandnes Ulf 2-3 (1-2)

Det var hjemmelaget som kom best i gang på Hamar. Høyreback Steffen Skogvang Pedersen sendte hvittrøyene i ledelsen allerede etter sju minutter.

Bare fire minutter senere skapte Simon Colina balanse i regnskapet med sin første scoring i OBOS-ligaen. Han satte ballen kontrollert i mål etter godt forarbeid av Kachi. Se scoringen nedenfor.

Etter 29 minutter tok vi ledelsen 2-1 etter en kanonkule fra Vegard Erlien. Dette var også stillingen ved pause.

HamKam presset på i starten av andre omgang og fikk belønning for strevet da innbytter Simen Bolkan Nordli utlignet til 2-2 med tjue minutter igjen.

Bare fire minutter senere tok vi ledelsen igjen. Tapio Heikkilä vant en andreball høyt i banen og klinket ballen i mål. Flere scoringer ble det ikke, og dermed ble de tre poengene med hjem til Sandnes.

Seiersmålet kan gjenoppleves nedenfor.

Laget: Pål Vestly Heigre, Axel Kryger, Jasmin Bogdanovic, Tapio Heikkilä, Bjørnar Holmvik, Simon Colina (Daniel Edvardsen fra 78.), Johannes Laaksonen, Ingvald Halgunset, Vegard Erlien, Kachi (Herman Kleppa fra 90.) og Kent Håvard Eriksen.