Tre poeng på hjemmebane

Kachi og Vegard Erlien viste vei da de lyseblå slo Tromsdalen 3-2 på Sandnes stadion

Sandnes Ulf - Tromsdalen 3-2 (1-0)

Endelig ble det tre poeng på hjemmebane igjen. Det ble på ingen måte noen enkel kamp mot tabelljumbo Tromsdalen, og den avgjørende scoringen kom ikke før det var spilt 82 minutter.

Sandnes Ulf hadde flere store muligheter i første omgang, men det manglet litt i de avgjørende øyeblikkene. På overtid i første omgang kom likevel den fortjente scoringen. Kachi var både god og lur da han jaget en klarering fra Ingvald Halgunset. Nigerianeren snek seg mellom Tromsdalens to midtstoppere og sendte avgårde en lur avslutning som snek seg inn i mål.

Tromsdalen utlignet ti minutter etter sidebyttet da Harald Nilsen Tangen pirket ballen i mål. Bare fem minutter senere tok de lyseblå tilbake ledelsen da Vegard Erlien avsluttet et herlig angrep. Gjestene ga seg ikke, og utlignet nok en gang ved Nilsen Tangen etter 64 minutter.

Etter 82 minutter kom den avgjørende scoringen. Tromsdalen-keeper Erik-Johannes Arbebrott bommet på en klarering, og Kachi var iskald da han satte ballen mellom midtstopperne og inn i det åpne målet fra 20 meter. Flere scoringer ble det ikke, og dermed ble de tre poengene igjen i Sandnes.

Neste søndag spiller vi siste kamp før en liten sommerferie når vi møter Aalesund borte.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Claes Kronberg, Akinshola Akinyemi, Tapio Heikkilä, Ingvald Halgunset (Bjørnar Holmvik fra 81.), Simon Colina (Kent Håvard Eriksen fra 57.), Christian Landu-Landu, Axel Kryger, Vegard Erlien (Adrian Berntsen fra 73.), Sanel Kapidzic og Kachi.

Se og hør hva Bengt Sæternes hadde å si om kampen i vinduet under.