TV: Avsluttet med seier og fire scoringer

Sandnes Ulf avsluttet sesongen med seier i 7-målskampen mot Levanger.

VIDEOHØYDEPUNKTER NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Sandnes Ulf scoret hele 4 ganger mot allerede nedrykksklare Levanger i den siste kampen i OBOS-ligaen 2018. Det ga 4-3-seier etter at Levanger pyntet på resultatet med to sene scoringer.

De lyseblå tok ledelsen kort tid før pause ved Vegard Erlien, mens Nicklas Frenderup reddet straffespark like før lagene gikk til pause.

Levanger utliknet til 1-1 kort tid etter pause, men Erixon Danso, Kristian Brix og Akinbola Akinyemi sørget for at det sto 4-1 med bare ti minutter igjen på klokka. Ledelsen kunne fort vært enda større.

Et lite skår i gleden var Levangers to scoringer på overtid, og en lang fot fra Tapio Heikillä tre minutter på overtid sørget for at det ikke ble en skjebnesvanger baklengs til.

Dermed avsluttet Sandnes Ulf sesongen med seier, og de 11 seirene var dessverre ikke nok til kvalifiseringsspill. Avstanden opp fra Sandnes Ulfs 10. plass til Ull/Kisa sin 5. plass, var på fattige ett poeng. Det forteller

Viking og Mjøndalen rykker opp, mens Aalesund, Sogndal, Ull/Kisa og Nest-Sotra skal ut i opprykkskvalifisering. Florø og Levanger rykker ned til 2. divisjon, mens Åsane skal ut i nedrykkskvalifisering mot KFUM Oslo.

Erixon Danso ble Sandnes Ulfs toppscorer med sine 8 scoringer.