TV: Blir det ny thriller mot Ull/Kisa?

2017-oppgjøret på UKI Arena ble en seksmålsthriller. Søndag møtes lagene på ny.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Annonse:
En av de mest målrike og skiftende kampene Sandnes Ulf hadde i 2017, var i oppgjøret mot Ull/Kisa på UKI Arena på sensommeren.

Kent Håvard Eriksen sendte Sandnes Ulf opp i ledelsen allerede i kampens første spilleminutt, før Ull/Kisa like før og like etter hvilen hadde snudd det til 2-1.

Kvarteret før slutt fikk gjestene fra Sandnes tildelt straffe, et straffespark Kjell Rune Sellin ekspederte inn til 2-2-utlikning.

Men kampen var langt fra over, for bare 7 minutter senere tok hjemmelaget på ny ledelsen. Den ledelsen ble på ny svart av Sandnes Ulf, som utliknet til 3-3 med Sellin to minutter før full tid.

Og i høydramatiske overtidsminutter kunne både Ull/Kisa og Sandnes Ulf stukket av med alle de tre poengene, men det endte med diplomatiske 3-3.

Nå møtes lagene på ny på UKI Arena, hvor Sandnes Ulf sikter seg inn på et mål om å komme ut fra den dårlige poengfangststimen.