TV: - De skal få se en som elsker å vinne

Ny midtstopper klar for Sandnes Ulf.

Annonse:
Akinsola Akinyemi har signert under en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf. Den høyreiste midtstopperen kommer fra to sesonger i Fredrikstad, en sesong som ble avsluttet på verst tenkelig vis ettersom Fredrikstad røk i nedrykkskvaliken mot Notodden.

Nå gleder 24-åringen fra Oslo seg til å starte et nytt kapittel i Sandnes Ulf.

- Det blir morsomt og spennende. Jeg har bare kjempet i nedre delen av tabellen de to siste årene, nå blir det forhåpentligvis den øvre. Det gleder jeg meg til, sier han til Sandnes TV etter signeringen.

- Og så føler jeg meg veldig velkommen her i Sandnes, legger han til.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Akinyemi har tidligere også spilt for Vålerenga, hvor han fikk sin Tippeliga-debut som 19-åring i 2012. Nå ser han frem til å få vist seg frem for Sandnes Ulf-publikummet.

- Folk vil få se en midtstopper med engasjement, og de skal få se en som elsker å vinne. Og jeg er i Sandnes for å vinne. Sandnes Ulf har vært i toppen av OBOS-ligaen de siste årene, og jeg vil gjerne være med på å få Sandnes Ulf opp i Eliteserien, sier en offensiv Akinyemi. 

Og at han kan være offensiv også på banen viste han blant annet mot Sandnes Ulf i sesongens siste kamp da han scoret det første målet for Østfold-klubben.

- Jeg har noen offensive fibre i meg. Men jeg kommer hit for å være solid defensivt, så er det offensive heller en pluss, mener han.

BLACK FRIDAY 24/11: Kjøp #MedUansett-kort 2018 - få med 2018-drakten gratis

Annonse fra Obos-ligaen: